Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος στο gossip-tv: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους μας συνδέει η ξινίλα»


Για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο η φετινή τηλεοπτική χρονιά θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσα, αφού για πρώτη φορά θα κάνει τηλεόραση μέσα από το X-Factor και το Open tv.

Αυτό αποτελεί ένα καινούργιο βήμα στην επαγγελματική πορεία του γνωστού ραδιοφωνικού παραγωγού, ο οποίος μέχρι τώρα ήταν πρωινός τύπος και μας σέρβιρε το δικό του breakfast μέσα από τον Athens Deejay, όπως και θα συνεχίσει να κάνει. Τώρα, όμως, αποδέχτηκε την πρόταση να καθίσει στην κριτική επιτροπή του talent show και να αναζητήσει μαζί με τους υπόλοιπους κριτές το επόμενο X-Factor της μουσικής σκηνής.

Oι κριτές και η παρουσιάστρια του showOι κριτές και η παρουσιάστρια του showπηγή: Ndp Photo

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος μας μίλησε για την απόφασή του να ενταχθεί στο συγκεκριμένο μουσικό project και μας αποκάλυψε ποιος τον έκανε να πει το «ναι».

Ακόμη, αναφέρθηκε στα μέλη της κριτικής επιτροπής και πώς διαχειρίζεται ο καθένας τους τον ρόλο του, ενώ δεν δίστασε να μας πει ότι αυτό που τους ενώνει με τον Γιώργο Θεοφάνους είναι η… ξινίλα.

Ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ωστόσο, μας αποκάλυψε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση να βρεθεί στην τηλεόραση, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους απέρριψε τις παλαιότερες προτάσεις.

Οι ώρες του στον ραδιοφωνικό αέρα αμέτρητες με αποτέλεσμα να είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να μας μιλήσει για το ραδιόφωνο και όσα χρειάζονται να έχει ένας ραδιοφωνικός παραγωγός. Οπότε όσοι ενδιαφέρεστε να γίνεται ραδιοφωνικοί παραγωγοί πάρτε μαθήματα από τον expert!

Δείτε τη συνέντευξή του στο ακόλουθο video…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ