Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Παπανώτας έφυγε γιατί…» (photos)


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ετοιμάζεται να μας ξαναφτιάξει μια «Happy Day», όμως στην ομάδα της δεν θα έχει φέτος τον Δημήτρη Παπανώτα.

Η παρουσιάστρια του Alpha λοιπόν σχολίασε το γεγονός, ενώ δεν δίστασε να αναφέρει τον λόγο για τον οποίο ο μέχρι πρότινος συνεργάτης της έκανε το επόμενο βήμα. Παράλληλα, μίλησε για το καλοκαίρι της αλλά και για το πώς νιώθει λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή.

Τι γεύση σου άφησε το φετινό καλοκαίρι;

«Ξεκουράστηκα, χόρτασα τα παιδάκια μου, αναπλήρωσα κά­ποιες ώρες ύπνου, γιατί δεν είχα να αντιμετωπίσω ένα ξυπνητήρι να χτυπάει σαν τρελό γύρω στις 6 τα χαράματα, και είμαι έτοιμη για μια καινούρια σεζόν γεμάτη προκλήσεις».

Λίγες ημέρες πριν από την πρε­μιέρα ποια είναι τα συναισθήματα σου;

«Αυτό το πρωινό ξύπνημα μου έχει ταιριάξει πάρα πολύ και είναι κομμάτι της ζωής μου και της κα­θημερινότητας μου. Μπορεί από τη μία να σκέφτομαι ότι δεν είμαι εκεί όταν ξυπνάνε τα μικρούλια μου, από την άλλη όμως νιώθω ότι έχει ταιριάξει απόλυτα στη ζωή μου αυτό το ωράριο, γιατί είμαι το πρωί στο κανάλι, ξυπνάμε όμορφα τους τηλεθεατές, χαρού­μενα, χαμογελαστά, και μετά μου ,δίνεται και η δυνατότητα να είμαι όλο το απόγευμα με τα παιδάκια, μου και να είμαι αυτή που τα βάζει για ύπνο».

Σταματίνα ΤσιμτσιλήΣταματίνα Τσιμτσιλή

Αισθάνεσαι μεγαλύτερη ασφάλεια που ξεκινάς έχοντας στην πλάτη σου την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού από την περσινή σεζόν;

«Είναι γεγονός ότι, όταν έχεις μια καλή πορεία μέσα στα χρόνια που υπάρχεις, νιώθεις πως έχεις μια φόρα που θα σε βοηθήσει να μην ξεκινήσεις από το μηδέν. Ωστόσο η τηλεόραση είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας δρόμου, οπότε πάντα μηδενίζεις το κοντέρ και ξεκινάς από την αρχή. Κάθε σεζόν έχει τα δικά της στοιχήματα και πρέπει να βάζουμε τα δυνατά μας για να τα κερδίσουμε. Σίγουρα δεν νιώθω την ανασφάλεια που νιώθει κάποιος που κάνει ένα πρώτο ξεκίνημα και έχει να χτίσει από το μηδέν, από την άλλη όμως βάζω όλο μου το είναι και δουλεύω σκληρά, γιατί θέλω αυτή την καλή πορεία που έχουμε να τη διατηρήσουμε και φέτος».

Η απώλεια του Δημήτρη Παπανώτα θα στοιχίσει στην ομάδα φέτος;

«Ο Δημήτρης είναι ένας άνθρω­πος που αγαπώ και εκτιμώ ιδι­αίτερα. Ήταν στο πλευρό μου πάρα πολλά χρόνια και οι λόγοι που έφυγε δεν είχαν να κάνουν με εμένα ή με την ίδια την εκπομπή. Δέχτηκε μια καλύτερη οικονομική πρόταση, σε μια χρονική στιγμή που τον κατανοώ πλήρως που την αποδέχτηκε. Κάθε άνθρωπος είναι αναντικατάστατος, ωστόσο μια εκπομπή είναι ένας ζωντανός οργανισμός και όταν κάποιος που, ήταν στο πλευρό μας αποφασίζει να κάνει κάτι άλλο οφείλουμε να το σεβόμαστε και να προχωράμε μπροστά», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ