Τρελό γέλιο! Η επική απάντηση της Μπεκατώρου όταν της είπαν ότι ο Μαζωνάκης θα είναι στο Voice (Vid)


Δεν υπάρχει η Μαρία Μπεκατώρου.

Το πρωί της Κυριακής (15-09) η παρουσιάστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον Γιώργο Μαζωνάκη αποκαλύπτοντας πως ουσιαστικά ο άντρας της, Αντώνης Αλεβιζόπουλος ήταν εκείνος που την έφερε πολύ κοντά με τον τραγουδιστή και δημιούργησαν αυτή την υπέροχη σχέση.

Στην ίδια συνέντευξη η Μαρία Μπεκατώρου, έμαθε για πρώτη φορά το αποκλειστικό θέμα που προβλήθηκε την Παρασκευή (13-09) στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» σχετικά με το πρόσωπο που τελικά αναλαμβάνει την τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής του The Voice μετά την αποχώρηση του Κωστή Μαραβέγια.

Όπως κι εμείς μάθαμε μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι εκείνος που «έκλεισε» με το The Voice.

Αλήθεια ή ψέματα;

Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αφού και ο ίδιος ο Μαζωνάκης μετά τις φήμες ούτε επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ αλλά ούτε και το διάψευσε.

Αντ΄ αυτού όμως το έκανε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης «έκλεισε» με τον ΣΚΑΙ, απάντησε και η αντίδραση της ήταν απλά… επική.

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ