Πέμη Ζούνη: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τις σχέσεις της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (Photos)

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Πέμη Ζούνη, μιλά για την επιστροφή της στην τηλεόραση μέσα από τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου «8 λέξεις» ενώ για πρώτη φορά αποκαλύπτει πώς είναι σήμερα οι σχέσεις της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί τηλεοπτικά στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία «Κλείσε τα μάτια».

0647_ZOYNI_PAPAKALIATIS_03112015.jpgΜαζί σε έξοδό τους

Έχει διατυπωθεί η άποψη πως ο Αντρέας Γεωργίου πατάει πάνω στη συνταγή που είχε καθιερώσει στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στις σειρές του ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Και επειδή έχετε συνεργαστεί με τον Χριστόφορο και τώρα συνεργάζεστε με τον Αντρέα, θέλω να σας ρωτήσω αν το εντοπίζετε αυτό…

«Έχουν χαρακτηριστεί αυτές οι συνταγές;»

Το ερωτικό τρίγωνο για παράδειγμα…

«Είναι ένα μοτίβο που χρησιμοποιείται αιώνες τώρα. Ούτε πρωτότυπο ούτε θα ξεπεραστεί ποτέ όμως, γιατί είναι ιντριγκαδόρικο. Δεν με απασχολούν οι συνταγές, με απασχολεί το πώς γίνεται κάτι. Δεν υπάρχει πρωτότυπο θέμα εύκολα. Δεν μπαίνω σε σύγκριση. Το μόνο κοινό λοιπόν που βρίσκω ανάμεσα στον Αντρέα και τον Χριστόφορο είναι πως και οι δύο είναι ταλαντούχα και πολύ σεμνά παιδιά»

Έχετε διατηρήσει επαφές με τον Χριστόφορο;

«Αραιά και που. Οι δουλειές μας πήγαν αλλού. Πολλές φορές είπαμε να ξανασυνεργαστούμε, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εύκολα μοτίβο να συνεργαστούμε μετά από εκείνη την τόσο όμορφη ιστορία. Θα ήταν ανοησία να επανέλθουμε με κάτι άλλο», αποκαλύπτει η ηθοποιός στο Tv Έθνος.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ