Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Έχει κάνει συμβιβασμούς στην καριέρα του για τα χρήματα; Όσα εξομολογήθηκε


Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης από τη νέα σεζόν θα είναι ο «Φίλιππος» στη σειρά του ΑΝΤ1 «Αν ήμουν πλούσιος» και μίλησε για τον ρόλο του και όχι μόνο.

Ακόμη, ο ηθοποιός μίλησε για τη μετάβαση από «το Σόι σου» του Alpha στο νέο αυτό project και πόσο εύκολο ήταν, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να αποκαλύψει τι συμβιβασμούς έχει κάνει στην καριέρα του.

Ύστερα από πέντε χρόνιο στο «Σόι», ξεκινάτε από την αρχή, σε ένα καθημερινό σίριαλ. Πώς ήταν η μετάβαση;

Στο «Σόι» αναπτύχθηκε κάτι παραπάνω από μια καλή συνεργασία. Αναπτύχθηκαν αληθινές σχέσεις. Όμως, οι περισσότεροι συνεχίζουμε την πορεία μας, γιατί αυτή είναι η δουλειά μας. Οι ρυθμοί είναι διαφορετικοί, γιατί πρόκειται για καθημερινή σειρά. Πάμε να χτίσουμε κάτι καινούργιο.

Ποιος είναι ο Φίλιππος Βρανάς; Είναι ο κακός της ιστορίας;

Ναι, κι αυτό ήταν που με ιντρίγκαρε. Έπειτα από τα πέντε χρόνια που έκανα τον «Ζουζουνέλ», λογικό ήταν να ψάχνομαι. Ο Βρανάς είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τα χρήματα που έχουν κερδίσει οι τρεις δικαιούχοι του λαχνού. Ένα σύγχρονο λαμόγιο,,ο οποίος πουλάει ακόμη και έρωτα και μέσα σε όλα τα άλλα παριστάνει και τον πλούσιο.

Αλέξανδρος ΜπουρδούμηςΑλέξανδρος Μπουρδούμης

«Εχει τύχει να γνωρίσετε ποτέ έναν τέτοιο άνθρωπο;

Λαμόγια κυκλοφορούν παντού. Έχει τύχει λοιπόν να δω τέτοια πρόσωπα, τα οποία φέρουν ακόμη και στη φάτσα τους κάτι το ιδιαίτερο. Οπότε ήθελα κι εγώ να αλλάξω λίγο τη φάτσα μου και να προσδώσω την αίσθηση του πονηρού. Το μουστάκι ήταν μέσα σε αυτό το πλαίσιο, Ήταν μια δική μου σκέψη, του Στράτου Μαρκίδη του άρεσε, οπότε το κρατήσαμε.

Εσείς έχετε κάνει συμβιβασμού στην καριέρα σας λόγω χρημάτων;

Έχω κάνει πράγματα τα οποία ίσως καλλιτεχνικά να μην ήταν πρώτης γραμμής, αλλά πάντα προσπαθούσα να διατηρείται μια αξιοπρέπεια. Δεν έχω μετα­νιώσει όμως για κάτι, γιατί όλα αυτά κάπου με έχουν οδηγή­σει. Κάπου διάβαζα ότι η επι­τυχία από ένα σημείο κι έπειτα δεν μπορεί να είναι τυχαία.

Πηγή: 7 μέρες Tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ