Ειρήνη Καραγιώργη: Όλα όσα είπε για το ρόλο της στις «8 λέξεις» (photos)


Η Ειρήνη Καραγιώργη είναι μια νέα και ταλαντούχα ηθοποιός, την οποία φέτος την απολαμβάνουμε στη σειρά «8 λέξεις».

Η Ειρήνη, μίλησε σε γνωστό περιοδικό για το ρόλο της και αν κρίνουμε από αυτά που είπε, έχουμε να δούμε πολλά.

Αν και παντρεμένη με τον Μιχαήλ, η Ηλιάνα εξακολουθεί να είναι ερωτευμένη με τον Οδυσσέα;

«Πάντα ήταν ερωτευμένη μαζί του. Με τον Μιχαήλ τους δένουν άλλα πράγματα, εξίσου σημαντικά, με πρώτο και κύριο το παιδί τους. Όταν επιτέλους θα της δοθεί η ευκαιρία, θα παλέψει για τον ερωτά της».

Η επιστροφή του Οδυσσέα στην Κέρκυρα αναζωπυρώνει τον ερωτά της;

«Αυτό που στην ουσία αναζωπυρώνει τον ερωτά της και φέρνει στην επιφάνεια όλα αυτά που νιώθει, είναι όταν μαζί με τον Μιχαήλ αποφασίζουν να παραβρεθούν στην έκθεση του Οδυσσέα στη Ρώμη. Εκεί, ένα βλέμμα, ένα άγγιγμα στο χέρι φέρνει τα πάνω κάτω μεσάτης».

Πώς θα σκιαγραφούσατε την Ηλιάνα;

«Γυναίκα με έντονα βιώματα. Έχει φτάσει στα όρια της τρέλας, αλλά, παρ» όλα αυτά, πάλεψε και μπόρεσε να προχωρήσει μπροστά. Οι στιγμές της με το παιδί της και τον Οδυσσέα είναι εκείνες που της δίνουν ζωή».

Τι συναισθήματα νιώθει για τον άντρα της Μιχαήλ;

«Μπορεί να είναι ερωτευμένη με τον Οδυσσέα, αλλά προσπαθεί να δώσει μια ευκαιρία στο γάμο της. Θαυμάζει τον Μιχαήλ και όλα πάνε καλά μέχρι τη μοιραία συνάντηση στη Ρώμη. Είναι ο πατέρας του παιδιού της, έχουν μοιραστεί πολλά μαζί. Και ίσως σε κάποια στιγμή να υπήρξε και ευτυχισμένη μαζί του».

Πώς ξεκίνησε η διαδρομή σας στις «8 Λέξεις»;

«Είχα δει την ανακοίνωση για το casting και έστειλα βιογραφικό. Όταν με κάλεσαν, ήμουν ήδη σε συζητήσεις για άλλες δουλειές, οπότε σκέφτηκα να μην πάω. Τελευταία στιγμή, είπα στον εαυτό μου «πήγαινε, δεν έχεις κάτι να χάσεις»», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ