Τάκης Σπυριδάκης: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον ηθοποιό

Κηδεία Σπυριδάκη: Το τελευταίο «αντίο» θα πουν σήμερα συγγενείς και φίλοι στον ηθοποιό Τάκη Σπυριδάκη που άφησε την τελευταία του πνοή το Σάββατο (14-9) σε ηλικία 61 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Σήμερα, Δευτέρα (16/09) θα γίνει η κηδεία του Τάκη Σπυριδάκη και η οικογένεια του ζήτησε από τα Μέσα να σεβαστούν το πένθος και να τους επιτρέψουν να γίνει η κηδεία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

408120-1.jpgO Τάκης Σπυριδάκης πέθανε το Σάββατο (14-9) σε ηλικία 61 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τάκη Σπυριδάκη αναφέρει: «Σας ευχαριστούμε όλους για τα συλλυπητήρια. Δυστυχώς τα μέσα προχώρησαν και σε δημοσίευση των πληροφοριών για τον τόπο της κηδείας του πατέρα μας παραβιάζοντας την επιθυμία μας να παραμείνουν σε στενό οικογενειακό κύκλο. Η οικογένεια σας παρακαλεί να σεβαστείτε την κατάσταση, την θλίψη και το πένθος μας και να παρευρεθούν μόνο τα άτομα που επιθυμούμε».

Spiridaki2.jpgΗ οικογένειά του ζήτησε από τα Μέσα να σεβαστούν το πένθος και να τους επιτρέψουν να γίνει η κηδεία σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Οι δικοί του άνθρωποι θα βρεθούν σε λίγο στον Άγιο Δημήτριο Πλάκας για την εξόδιο ακολουθία ενώ θα ακολουθήσει η ταφή του στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος έφυγε από τη ζωή μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Τάκης Σπυριδάκης είχε μιλήσει για την ασθένειά του το 2017. «Ένα χρόνο πριν έμαθα ότι κάτι δεν πάει καλά. Είχα κάποια συμπτώματα με την έννοια του ότι δεν μπορούσα να φάω καλά. Πίστευα ότι ήταν ένα σύμπτωμα από τη δουλειά μας, το άγχος μας, αλλά τι άγχος. Έκανα μια δουλειά στο θέατρο που πήγαινε εξαιρετικά καλά και πάει ακόμα. Δεν πήγα στον γιατρό», είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή Late Night, τον Δεκέμβριο εκείνης της χρονιάς.

Και είχε τονίσει: «Με την επιμονή της πρώην συζύγου μου, που διατηρούμε μια εξαιρετική σχέση, πήγα σε ένα γιατρό που μου ανακοίνωσε ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει. Του είπα ότι είμαι μεγάλος άνθρωπος και θα ήθελα να μην μιλάμε περιφραστικά, να μην μιλάμε με μισόλογα και να μου πει ότι είναι για να ξέρω κι εγώ τι να κάνω και να πάρω τις αποφάσεις μου. Πήρα τη γυναίκα μου και πήγαμε σε ένα μπαράκι, χτύπησα τέσσερα ουίσκι απανωτά, κάπνισα κι ένα πακέτο τσιγάρα και είπα από μέσα μου μερικά πράγματα, δεν τα εξομολογήθηκα σε κανέναν. Όταν πήγα σπίτι, ζήτησα απλώς να δω τα παιδιά μου, να κάνουμε μια κουβέντα για να μην τους έρθει απότομα. 52 μέρες μέσα στο νοσοκομείο, τα είδα όλα».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here