Ελένη Μενεγάκη: Η δημόσια εξομολόγηση που μας άφησε άφωνους λίγο πριν την πρεμιέρα!


Η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής της (30 Σεπτεμβρίου) έκανε μία δημόσια εξομολόγηση, που ουδείς την περίμενε!

Η Ελένη Μενεγάκη περιμένοντας τον σύζυγό της να έρθει από την Άνδρο, έκανε μία κατάθεση ψυχής στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση που έχει «χτίσει» όλα αυτά τα χρόνια με τους τηλεθεατές, μία σχέση ζωής όπως υπογράμμισε και εκείνη!

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όλα όσα ήθελε να πει στους τηλεθεατές, συγκεκριμένα ανέφερε με ένα μακροσκελές κείμενό της:

«Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που δίνετε από την ζωή σας για να μου γράψετε κάτι … και όλοι σας πάντα έχετε κάτι όμορφο να πείτε …. τόσα χρόνια μαζί …. ακόμα κι εσείς που ήσασταν μικρά παιδιά όταν με πρωτοείδατε στην τηλεόραση , ή εσείς που τα χρόνια μας είναι κοντά και κάναμε παραλληλίες διαδρομές στην προσωπική και στην επαγγελματική μας ζωή ! Ακόμα κι εσείς που τώρα τελειώσατε το σχολείο , άλλοι περάσατε στις σχολές -πανεπιστήμια ή πιάσατε την πρώτη σας δουλειά … αλλά κι εσεις που ζείτε στο εξωτερικό! Οι γιαγιάδες όλων των ηλικιών , πιτσιρίκια μου , νεαρούληδες μου , μανούλες μου γλυκιές , αγόρια και κορίτσια μου είσαστε μέσα στην ζωή μου ( αλλά κι εγώ στην δική σας ) τόσο έντονα …. μ έναν τρόπο ζούμε μαζί από μακριιά αλλά τόσο κοντά …

Μου στέλνετε κύματα αγάπης και να ξέρετε πως όλα αυτά τα χρόνια μ έχετε στηρίξει κ βοηθήσει πάρα πολύ! Ξέρω πως κι εγώ με τον τρόπο μου όλα αυτά τα ατέλειωτα χρόνια στην τηλεόραση είμαι κοντά σας ! Ξέρω πως έχω βρεθεί στην σκέψη σας τις φορές που πήρατε κουράγιο , ελπίδα , θετική ενέργεια ! Τίποτα από αυτά που σας έχω πει δεν είναι ψέμα… οτι κάνω πολύ ή λίγο και οτι μοιράζομαι μαζί σας είναι μέσα από την καρδιά μου , απόλυτα αληθινό!

Όπως κ η σχέση μας ! Κι εγώ σ αυτή την δουλειά μπήκα από μικρό κορίτσι . Με όνειρα πολλά , ανασφάλειες αλλά κ πάντα βαθιά μέσα μου μ ελπίδα ! Να τα καταφέρω μεν , αλλά χωρίς να κάνω εκπτώσεις στα πιστεύω μου στην αξιοπρέπεια μου ! Κέρδισα πολλά καλά στην πολυετή πλέον καριέρα μου , αλλά ίσως το πιο σημαντικό (γιατί είναι κ το πιο σπάνιο για να συμβεί )είναι οτι κέρδισα εσάς ! Γιατί η σχέση μας δεν βασίζετε μόνο στην τηλεοπτική μου παρουσία , είναι πιο βαθιά κ πιο ουσιώδης ! Πολλές φορές ήθελα να σας πω αυτά τα λόγια αλλά τώρα ήταν τελικά η στιγμή μας …. Γιατί ? Γιατί για όλα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος … ❤»

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ