Ολυμπιακός – Τότεναμ: Με τα… δεύτερα οι Άγγλοι. “Θα κάνουμε ροτέισον”


Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο ματς των ομίλων του Champions League, αλλά η Τότεναμ έχει το… μυαλό της στο πρωτάθλημα και ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε ότι θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του ευρωπαϊκού αγώνα.

Με πολλούς αναπληρωματικούς αναμένεται να αγωνιστεί κόντρα στον Ολυμπιακό η Τότεναμ, αφού ο προπονητής της, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο τόνισε ότι θα γίνει ροτέισον στο πρώτο ματς για τους ομίλους του Champions League.

Οι «πετεινοί» διαθέτουν ένα πολύ μεγάλο ρόστερ με παίκτες υψηλής αξίας και έτσι έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν παίκτες σε σχέση με τους βασικούς στην Premier League. Οι δηλώσεις του Ποτσετίνο

«Ασφαλώς και θα είμαστε έτοιμοι. Θα κάνω αλλαγές, αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε δημιουργικοί κόντρα στον Ολυμπιακό. Μη μου κάνετε πάντα τις ίδιες ερωτήσεις όταν κάποιοι παίκτες δεν βρίσκονται στην ομάδα, ή όταν παίζει ο ένας ποδοσφαιριστής ή ο άλλος. Δεν με νοιάζει εάν ενόψει Ολυμπιακού έχουμε προβλήματα τραυματισμών γιατί ούτως η άλλως θα γίνει rotation αφού ακολουθεί ματς το Σάββατο για την Premier League και στη συνέχεια παίζουμε στο League Cup».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ