Φρίκη στο Μεξικό: Βρήκαν 29 πτώματα σε πλαστικές σακούλες σε μυστικό τάφο.

Μέσα σε έναν μυστικό τάφο στην πολιτεία Χαλίσκο στο Μεξικό, οι αρχές βρέθηκαν μπροστά σε μια, ακόμα, μακάβρια αποκάλυψη: βρήκαν 29 πτώματα μέσα σε περισσότερες από 100 πλαστικές σακούλες!

Κάποια από τα πτώματα που βρέθηκαν στο Μεξικό είναι διαμελισμένα.

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο Χεράρντο Σολίς, γενικός εισαγγελέας της πολιτείας Χαλίσκο, μετά τον εντοπισμό των πτωμάτων στην πόλη Σαποπάν στις αρχές Σεπτεμβρίου, οι ερευνητές έχουν μετρήσει 13 πτώματα των οποίων βρήκαν όλα τα μέλη, και 16 πτώματα διαμελισμένα. Μεξικό: Απόλυτη φρίκη! Πάνω από 3.000 ομαδικοί τάφοι έχουν ανακαλυφθεί τα τελευταία…

Η κυβέρνηση της πολιτείας και ο γενικός εισαγγελέας επεσήμαναν ότι δύο από τα θύματα ήταν γυναίκες και τουλάχιστον τέσσερα είχαν ποινικό μητρώο, χωρίς όμως να διευκρινίσει τα εγκλήματα τα οποία είχαν διαπράξει.

Ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί καθώς συνεχίζεται η έρευνα, σύμφωνα με πηγή από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα που θέλησε να διατηρηθεί η ανωνυμία της.

Τα καρτέλ του Μεξικό συχνά απαγάγουν και δολοφονούν τους αντιπάλους τους, πολλούς από τους οποίους θάβουν σε μυστικούς τάφους που είναι διάσπαρτοι σε όλη τη χώρα.

Οι αρχές δεν έχουν διευκρινίσει αν ο ομαδικός τάφος συνδέεται με τη βία των καρτέλ ναρκωτικών, αν και στην πολιτεία Χαλίσκο έχουν την έδρα τους πολλά, ανάμεσά τους και το πιο διαβόητο του Μεξικού.

Οι ανθρωποκτονίες στο Μεξικό έφτασαν σε αριθμό ρεκόρ το πρώτο μισό του 2019, με τη χώρα να φαίνεται πως θα ξεπεράσει φέτος το ρεκόρ των 29.111 φόνων που είχαν καταγραφεί το 2018.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ