Ρέθυμνο: Σοβαρός τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο


Στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου, μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, ένας 36χρονος άντρας που επέβαινε σε μηχανή και ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε σύγκρουση της μηχανής με διερχόμενο όχημα, τύπου μικρό φορτηγό, που κινούνταν στην αντίθετη κατεύθυνση και είχε ως αποτέλεσμα, ο οδηγός της μηχανής να εκσφενδονιστεί από την θέση του και να βρεθεί αιμόφυρτος στο οδόστρωμα.

Ο 36χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου φέροντας τραύματα στο κεφάλι, στον πνεύμονα, τον θώρακα αλλά και τα πλευρά.

«Για το επισκληρίδιο αιμάτωμα που έχει στο κεφάλι ο δικυκλιστής, ελήφθη η απόφαση να μεταφερθεί στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων», ανέφερε μεταξύ άλλων στο neakriti.gr ο κ. Χαράλαμπος Μαρκάκης, διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Ο τραυματίας φέρει επίσης κάκωση στον πνεύμονα και κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα.

«Η κατάσταση του είναι ελεγχόμενη, δεν είναι διασωληνωμένος και σε γενικές γραμμές είναι σε καλή κατάσταση, χωρίς όμως να μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι εκτός κινδύνου», πρόσθεσε ο κ. Μαρκάκης.

Αναφορικά με τον οδηγό του φορτηγού, τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται από την αστυνομία.

Με πληροφορίες από neakriti.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ