Champions League: Στο… ρελαντί η Σίτι. Διέλυσε την Αταλάντα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε άνετα από την έδρα της Σαχτάρ, ενώ η Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνέτριψε την πρωτάρα Αταλάντα.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεπέρασε γρήγορα την ήττα από τη Νόρις στην Premier League, με τη Σαχτάρ να πληρώνει… το μάρμαρο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επικράτησε εκτός έδρας των Ουκρανών με 3-0 και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Champions League.

Οι δύο ομάδες γνωρίζονται για τρίτη συνεχόμενη σεζόν τίθενται αντιμέτωπες στη διοργάνωση και οι Άγγλοι συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί. Οι Πολίτες ήταν καλύτεροι από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και έφτασαν δια περιπάτου στη νίκη με τέρματα των Μαχρέζ στο 24’, Γκουντογκάν στο 38′ και Ζεσούς στο 76′.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ συνέτριψε εντός έδρας την πρωτάρα Αταλάντα με 4-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ήταν ο Όρσιτς, ο οποίος πέτυχε τρία γκολ!

Το πρώτο τέρμα για τους γηπεδούχους ήρθε μόλις στο 10′, όταν ύστερα από φάση διαρκείας ο Λέοβατς με προβολή έκανε το 1-0 από κοντά.

Το 2-0 ήρθε στο 31′ με τον Όρσιτς, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε και το 3-0 στο 42′! Το βαρύ 4-0 διαμορφώθηκε στο 68′, όταν και πάλι ο Όρσιτς ολοκλήρωσε το χατ τρικ του!Η βαθμολογία του τρίτου ομίλου

1. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3
2. Μάντσεστερ Σίτι 3
3. Σαχτάρ 0
4. Αταλάντα 0Επόμενη αγωνιστική (1 Οκτωρίου)

Αταλάντα – Σαχτάρ
Μάντσεστερ Σίτι – Ντιναμό Ζάγκρεμπ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ