Κατερίνα Θεοχάρη: Το τηλεφώνημα που δέχτηκε και της κόπηκε το αίμα (photos)


Έπαθε την πλάκα της η Κατερίνα Θεοχάρη όταν σήκωσε το τηλέφωνό της!

Τι συνέβη στην ηθοποιό;

Η Σοφία Βογιατζάκη λοιπόν, μίλησε για όλες τις τελευταίες φορές που έκαναν τη ζωή της -και των άλλων γύρω της- ενδιαφέρουσα, αστεία και κάπως πιο πικάντικη από τα συνηθισμένα και δεν δίστασε να αποκαλύψει μια φάρσα που είχε κάνει στην Κατερίνα Θεοχάρη.

Περιοδεύει ανά την Ελλάδα με «Τη Ζωή Μετά Χαμηλών Πτήσεων» του Αρκά, ενώ από τον Οκτώβρη η παράσταση θα συνεχιστεί στο θέατρο Ριάλτο.

Παράλληλα, θα βρίσκεται στη νέα σειρά του ALPHA «Αστέρια στην Άμμο».

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μίλησε στο People για τις τελευταίες φορές που έκανε κάτι όμορφο, διασκεδαστικό ή απλά υπέροχο!

Τελευταία φορά που…

– Ένιωσες τυχερή;

Κάθε μέρα νιώθω τυχερή γιατί ξυπνάω και είμαι υγιής εγώ και οι άνθρωποι που αγαπάω!

– Έκανες ένα δώρο στον εαυτό σου;

Προχθές ήμουν στον Βόλο στo πλαίσιo περιοδείας και αγόρασα ένα εξαιρετικό ζευγάρι παπούτσια: άνετες μαύρες πλατφόρμες για όλες τις ώρες.

– Είδες ένα ωραίο ηλιοβασίλεμα;

Το φετινό καλοκαίρι, εκεί που υπάρχει το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα του κόσμου, στη Σαντορίνη, ρε παιδιά!

– Είχες κάποιον ψυχαναγκασμό;

Καθημερινά είμαι μέσα στους ψυχαναγκασμούς. Πίνω έναν καφέ που φτιάχνεται με συγκεκριμένο χαρμάνι, όπως συγκεκριμένη πρέπει να είναι και η κρέμα που βάζω από πάνω. Eπίσης, κουβαλάω μονίμως μαζί μου, χειμώνα-καλοκαίρι, έναν κουβά που κρατά άθικτο τον καφέ έως οκτώ ώρες.

– Σκάρωσες μια φάρσα;

Πριν από λίγες μέρες στην Κατερίνα Θεοχάρη, με την οποία παίζουμε μαζί στον Αρκά. Την πήρα τηλέφωνο και της είπα ότι αποχωρούν αιφνιδίως δύο ηθοποιοί από την παράσταση. Της κόπηκε το αίμα της κοπέλας!

– Ντύθηκες κακόγουστα;

Δεν θα με δεις ποτέ με τουαλέτα, φορέματα λαμέ, στρας και παγέτες. Πάω παντού με τα αθλητικά μου και μπλουζίτσες με χρώμα. Πιάνεται για κακόγουστο αυτό;

– Μαγείρεψες κάτι νόστιμο;

Την περασμένη εβδομάδα μια σαλάτα με καβούρι, αβοκάντο, ντοματίνια και βασιλικό. Την πήρα σε ταπεράκι για να τη φάω στο πούλμαν καθ΄ οδόν για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας μας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ