Μια Porsche Cayenne με ένα απίστευτο λάθος! (pic)


Μια φωτογραφία έγινε viral στην Αυστραλία, όταν ένας οδηγός πρόσεξε κάτι πολύ ασυνήθιστο ενώ ήταν κολλημένος στο μποτιλιάρισμα της Μελβούρνης. Μπροστά του ήταν ένα όχημα που έμοιαζε με Porsche Cayenne, όμως το μάτι του έπεσε σε κάτι που πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να το παρατηρήσεις

Το όνομα της Porsche στο πίσω μέρος του οχήματος είναι αναγραμματισμένο και είναι Porshce. Όπως είναι λογικό η φωτογραφία που τράβηξε ο παρατηρητικός οδηγός έγινε viral. Κάποιοι εκτίμησαν ότι είναι μια “μαϊμού” Porsche, ένα πειραγμένο δηλαδή SUV ώστε να μοιάζει με Cayenne. Άλλοι υπέθεσαν ότι ο ιδιοκτήτης της ήθελε να κάνει πλάκα και άλλαξε ο ίδιος το σήμα.

Μάλιστα, η τοπική έκδοση της εφημερίδας DailyMail ήρθε σε επικοινωνία με την γερμανική εταιρία, η οποία ξεκαθάρισε οτι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για δικό της λάθος. «Ένα από τα πρώτα πράγματα που διπλοτσεκάρουμε είναι αν τα πράγματα που έχουν σχέση με το σήμα και την επωνυμία της εταιρίας είναι σωστά. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι δικό μας λάθος».

Εδώ λοιπόν βλέπουμε την φωτογραφία της “προβληματικής” Porsche…

Κι εδώ μια φωτογραφία από μια τυχαία “σωστή” Porsche Cayenne.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ