Παναθηναϊκός: Τα… έχωσε ο Δώνης στους παίκτες.


Ο Γιώργος Δώνης τα… έχωσε στους παίκτες του πριν τη χθεσινή προπόνηση στο Κορωπί. Τα… άκουσαν για περίπου 20 λεπτά οι «πράσινοι».

Ο Παναθηναϊκός έχει πραγματοποιήσει τραγικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα, μετά την «τεσσάρα» από τον Άρη να αποτελεί τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος συνήθως κάνει παρατηρήσεις σε ήπιους τόνους, τα… έχωσε στους παίκτες του πριν τη χθεσινή προπόνηση στο Κορωπί.

«Έχω κι εγώ τις ευθύνες μου σαν προπονητής, αλλά δεν έχετε καμία σχέση με την προετοιμασία. Τότε ήμασταν ομάδα, τώρα όχι! Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό που παρουσιάζετε. Άλλα λέμε στις προπονήσεις και άλλα κάνουμε. Είναι ντροπή, δεν σεβόμαστε τον σύλλογο. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα αυτή», ήταν μερικά από τα σκληρά λόγια που χρησιμοποίησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Δώνης χρησιμοποίησε και το παράδειγμα του Περέα. «Μπαίνει μέσα και παίζει με την ψυχή του. Δείχνει πώς πρέπει να παίζει όποιος φορά αυτή τη φανέλα», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος περιμένει να δει τελείως διαφορετικό πρόσωπο από τους παίκτες του στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ