Σοκ στην Αλεξανδρούπολη: Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και βρήκε μέσα στον κάδο έναν άνθρωπο!


Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (19/09) στην Αλεξανδρούπολη.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας σηκώθηκε το πρωί και πήγε να πετάξει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, στην οδό Εμπορίου.

Με το που άνοιξε το καπάκι του κάδου έπαθε σοκ καθώς είδε ότι μέσα βρισκόταν ένας άνθρωπος! Στη συνέχεια κούνησε το χαρτοκιβώτιο που βρισκόταν πάνω από τον άνδρα και είδε ότι ο άνθρωπος ήταν ζωντανός. Όταν τον ρώτησε «τι κάνεις χριστιανέ μου εκεί μέσα, τι έπαθες;», εκείνος απλώς του απάντησε: «Θέλω να τιμωρήσω τον εαυτό μου…».

Με την παρότρυνση δύο γυναικών που έφθασαν στο σημείο, τελικά ο άνδρας βγήκε από τον κάδο. Τον ρώτησαν τι έχει κι αν πρέπει να ειδοποιήσουν κάποιον, αν έχει κάποια ανάγκη και το μόνο που εκείνος ζήτησε ήταν ένα μπουκαλάκι νερό.

Του το πρόσφεραν και αφού τους είπε ότι έχει σπουδάσει και προς τα που μένει, έφυγε με κατεύθυνση προς το σταθμό των τρένων.

Το σοκ που υπέστησαν οι συμπολίτες ήταν μεγάλο και ακόμη ψάχνουν να βρουν την αιτία που οδήγησε τον συγκεκριμένο άγνωστο σε αυτήν την πράξη.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν περίπου 40 ετών, είχε γένια, φορούσε μαύρο παντελόνι και μαύρα παπούτσια και γκρι μπλουζάκι παραλλαγής.

Πηγή: faros-24.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ