Αστέρια στην άμμο: Ο γάμος, τα απειλητικά τηλεφωνήματα και ο πανικός (photos)


Αστέρια στην άμμο: Η Αλεξία και ο Μάξιμος προχωρούν τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους, ωστόσο η Ασπασία και η Αριάδνη κάνουν ό,τι μπορούν για να τον αποτρέψουν. 

Η καθεμία για τον δικό της λόγο.

Παράλληλα, ο Λουκάς συνεχίζει να δέχεται απειλητικά μηνύματα και παθαίνει πανικό όταν η Νίκη πέφτει θύμα απαγωγής!

Η Αλεξία δίνει θετική απάντηση στην πρόταση γάμου του Μάξιμου, ο οποίος δέχεται πιέσεις για να επισπεύσει τον γάμο τους και κλείνουν όσο πιο σύντομα γίνεται ημερομηνία.

Οι δυο τους, χωρίς να χάνουν χρόνο, αρχίζουν τις προετοιμασίες. Κάποια στιγμή, όμως, η Αλεξία θεωρεί πως τόσο η ίδια όσο και ο Μάξιμος έχουν πιεστεί αρκετά τις τελευταίες ημέρες και οργανώνει μια μικρή απόδραση σε ένα ειδυλλιακό μέρος. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, η μοίρα τους παίζει περίεργα παιχνίδια. Παράλληλα, ο Ίωνας ξεναγεί την Αριάδνη στον ανεμόμυλο, η οποία αντιδρά αρνητικά μόλις ακούει πως ήταν η ερωτική φωλιά του Μάξιμου και της Αλεξίας.

Από την άλλη, η Μαριάννα με την Κλαίρη αποφασίζουν να κάνουν έφοδο στο σπίτι του Λουκά δίχως να γνωρίζουν πως φιλοξενεί τη Νίκη. Στο μεταξύ, ο Νικηφόρος, αφού η Ασπασία αρνείται να συναντήσει τη Δέσποινα, αποφασίζει να δράσει μόνος του και αρχίζει μία «επίθεση φιλίας» προκειμένου να πετύχει τους σκοτεινούς του σκοπούς.

Η Νίκη θύμα απαγωγής

Η Άννα, κολλητή φίλη της Αλεξίας, συζητά με τον Αντρέα για τον Μάξιμο και την Αλεξία και του εκμυστηρεύεται τις σκέψεις της.

Παράλληλα, η Μαριάννα μετά την επίσκεψη της στον Λουκά και τη συνάντηση της με τη Νίκη, τηλεφωνεί στον Αλέξανδρο. Την ίδια ώρα, η Δέσποινα αποφασίζει να ζητήσει από τον Θοδωρή ένα νέο αντίγραφο της συνομιλίας Μάξιμου – Νικηφόρου, ενώ ο Λουκάς βρίσκεται στο νοσοκομείο και δέχεται διάφορα απειλητικά μηνύματα.

Πλέον, αρχίζει να ανησυχεί. Στο Κάστρο του Μονόλιθου, ο Μάξιμος και η Αλεξία απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, αλλά ο πρώτος λαμβάνει ένα προειδοποιητικό μήνυμα.

Από την άλλη, ο Νικηφόρος πιέζει την Ασπασία να επισκεφθεί τη Δέσποινα και να της μιλήσει για τον γάμο του Μάξιμου με την Αλεξία. Εκείνη τη στιγμή, η Ασπασία του λέει πως αυτός ο γάμος δεν πρέπει να γίνει ποτέ αρνούμενη όμως να του αποκαλύψει τον λόγο. Στο μεταξύ, η Αριάδνη κάνει έφοδο στο γραφείο του Μάξιμου και τον εκβιάζει με κάποιες φωτογραφίες που έχει στα χέρια της.

Την ίδια στιγμή, ο Θοδωρής παρακολουθεί τη συζήτηση από την κρυφή κάμερα που έχει βάλει στο γραφείο του Μάξιμου και ειδοποιεί τον Αλέξανδρο. Αργότερα, η Νίκη πέφτει θύμα απαγωγής και ο Λουκάς, ο οποίος τη φιλοξενούσε στο σπίτι του, δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Την επόμενη μέρα ο Νικηφόρος αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος, προκειμένου να κερδίσει λίγο χρόνο. Όμως ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα και πρέπει να βρει πολύ σύντομα τα χρήματα που χρωστάει.

Το σχέδιο της Αριάδνης

Η Μαριάννα προσπαθεί να βρει ταίρι για τον Λουκά και εφευρίσκει διάφορους τρόπους για να τον φέρει κοντά με τη Χρυστάλλα. Στο μεταξύ, π Αλεξία διοργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι της για όλη την παρέα και η Αριάδνη βρίσκει ευκαιρία να πιέσει ακόμη περισσότερο τον Μάξιμο.

Παράλληλα, η Άννα αναθέτει στον Θοδωρή μια ιδιαίτερη και εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση που σχετίζεται με κάποιο πρόσωπο από την παρέα. Από την άλλη, ο Ίωνας αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει με την Αριάδνη και αποφασίζει να τη ρωτήσει ευθέως. Λίγο μετά, η Δέσποινα προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Ασπασία χωρίς όμως να γίνει αντιληπτή από τον Απέργη. Αργότερα, η Αριάδνη πείθει την Αλεξία να τη συναντήσει καθώς αυτό που θα της αποκαλύψει ίσως αλλάξει εντελώς τα δεδομένα και κλονίσει ανεπανόρθωτα τον επικείμενο γάμο της με τον Μάξιμο.

Πηγή my tv


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ