Έρωτας Μετά: Καρυστινός & Λασκαράκη μας προδίδουν τη συνέχεια της σειράς (photos)


O Αντώνης Καρυστινός και η Βάσω Λασκαράκη πρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Alpha με τίτλο Έρωτας Μετά και έκαναν αποκαλύψεις για την πλοκή.

Ο Κωνσταντίνος βιάστηκε να μεγαλώσει πολύ γρήγορα, ανα­λαμβάνοντας πολλές ευθύνες στην επαγγελματική του καριέρα. Είναι καλός πατέρας και δίκαιος σύντροφος.

Αναρωτήθηκε αν είναι ικανοποι­ημένοι; από το επάγγελμα του;

«Το βρήκε από τον πατέρα του και απλώς παρασύρθηκε. Είναι πιστός σύντροφος, μέχρι τη στιγ­μή που θα συμβεί αυτή η ρωγμή στη ζωή του».

Γνωρίζοντας την Άννα;

«Η Άννα εισχωρεί στη συστηματο­ποιημένη καθημερινότητα με ένα τυχαίο γεγονός. Θα λειτουργήσει ως ένα -στο θέατρο έτσι το χαρα­κτηρίζω- θεϊκό λάθος, αποκαλύ­πτοντας πολλά πράγματα για τον εαυτό του. Συν ένα οικογενειακό γεγονός που θα συμβεί και τον ωριμάζει απότομα».

Αντίστοιχη επίδραση έχει και ο Κωνσταντίνος για την Άννα;

«Βρίσκονται από ένα λάθος, που θα μετατρέψει τις ζωές τους σε τραγωδία. Ο ίδιος μέσα από την Άννα θα δει με ένα νέο φίλτρο τη ζωή, τον κόσμο γύρω και τον εαυτό του και θα αποθεώσει τον έρωτα. Το τυχαίο και το εφήμερο της ανθρώπινης ζωής».

Μικρή η απόσταση φιλίας και έρωτα;

«Ο Κωνσταντίνος και η Άννα δεν προλαβαίνουν να γίνουν φίλοι, καθώς τους προλαβαίνει ο έρω­τας. Θα γίνουν εραστές».

Ερεθιστικό το σενάριο;

«Στην αρχή, διαβάζοντας το σε­νάριο, αφήνω την πρακτική μου πλευρά. Μόλις οριστικοποιήθηκε η συμφωνία, διαβάζω πιο δημι­ουργικά. Όταν πέρασα στη φάση
της δημιουργικής ανάγνωσης, α­ναρωτήθηκα: «Ωχ, Θεέ μου, πώς θα γυριστεί αυτή η σειρά;». Είναι σκηνές θεατρικές, απαιτητικές υ­ποκριτικά. Σκηνές δράσης. Ένας πολύ δυνατός συνδυασμός, που μας ιντριγκάρει».

Η σειρά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινούΗ σειρά έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού

Στην Άννα δεν αρέσουν οι μέτριες και βαρετές καταστάσεις. Λόγω των παιδιών και της καθημερινό­τητας, έχει αλλάξει.

Συναντώντας τον Κωνσταντίνο, αναδύεται ο παλιος της εαυτός;

«Φέρνει τα πάνω κάτω στην προ­σωπική της ζωή, οδηγώντας τη σε απολογισμούς. Οι τέσσερις συναντήθηκαν σε λάθος χρονική στιγμή. Ήταν τόσο κατάλληλη ό­σο και λάθος».

Ποια πιστεύετε ότι θα είναι η α­ντίδραση του συζύγου σας μετά
το τροχαίο;

«Ο Χρήστος αν βρει την Άννα ζω­ντανή, αρχικά θα χαρεί, αλλά θα της θέσει κι ερωτήματα, καθώς τον έχει απατήσει, έχοντας για τρία χρόνια κρυφά έναν άλλο σύ­ντροφο».

Κόντρα ρόλος, μετά από τόσα χρόνια στο «Σόι σου»;

«Ήταν συνειδητή επιλογή, καθώς χρειαζόμουν αποφόρτιση από τη Λυδία. Από τη μια είναι χαρά και ανανέωση και από την άλλη ένα μάγκωμα, νοσταλγία και μια νέα πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι, κατά τη γνώμη μου, ότι κωμική σεΊρά όπως το «Σόι σου» δύσκο­λα θα επαναληφθεί στην ελληνική τηλεόραση. Ήταν από τις καλύτε­ρες οικογενειακές κωμωδίες».

Πηγή: Τηλεθεατής


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ