Ολυμπιακός: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για Παναθηναϊκό. Ετοιμάζει Ελ Αραμπί


Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του, ώστε η ομάδα του Πειραιά να πάρει ακόμα ένα τρίποντο στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις εξαιρετικές εμφανίσεις. Πρόθεση του Πέδρο Μαρτίνς ύ είναι να δώσει «ανάσες» στους παίκτες που αγωνίστηκαν με την Τότεναμ και να κάνει κάποιες αλλαγές, με στόχο να φρεσκάρει την ομάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ελ Αραμπί δείχνει αυτή τη στιγμή φαβορί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης αντί του Γκερέρο που ξεκίνησε στον αγώνα του Champions League, ενώ ο άλλος που αναμένεται πάρει φανέλα βασικού είναι ο Κούτρης που έπαιξε κόντρα στον Βόλο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγή και στη μεσαία γραμμή, με τον Καμαρά να παίρνει τη θέση του Μπουχαλάκη, ο οποίος ολοκλήρωσε με αιμάτωμα τον αγώνα με την Τότεναμ.

Στις υπόλοιπες θέσεις θα αγωνιστούν, εκτός απροόπτου, οι: Σα, Ομάρ, Μεριά, Σεμέδο, Γκιγέρμε, Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ