Το τεράστιο σκάνδαλο που έμεινε κρυφό για 6 χρόνια. Η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι


Φοβερή αποκάλυψη από τους αγγλικούς Times.
Η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι.
Το σκάνδαλο που έμεινε κρυφό για περίπου έξι χρόνια.

Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν κονταροχτυπηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για τους ίδιους παίκτες. Οι δύο ομάδες είχαν κατά καιρούς αρκετούς ίδιους μεταγραφικούς στόχους και το φαινόμενο αυτό μόνο τυχαίο δεν ήταν! Αντίθετα, υπάρξει εξήγηση στο κοινό ενδιαφέρον των «κόκκινων» και των Πολιτών, την οποία έδωσαν οι αγγλικοί Times.

Ύστερα από περίπου έξι χρόνια, οι Άγγλοι αποκάλυψαν ένα σκάνδαλο, το οποίο αφορούσε τη Λίβερπουλ και τη Σίτι, οι οποίες και φέτος παλεύουν για την κατάκτηση της Premier League.

Όπως διαπιστώθηκε έπειτα από έρευνες, η Λίβερπουλ είχε χακάρει το σύστημα scouting της Μάντσεστερ Σίτι. Τι σημαίνει αυτό; Οι «κόκκινοι» έπαιρναν στοιχεία για τα παιχνίδια των Πολιτών και το κυριότερο reports από τους σκάουτερ της ομάδας του Μάντστεστερ σε όλο τον κόσμο για παίκτες που έχουν παρακολουθήσει κι αποτελούν υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι.

Οι άνθρωποι της Μάντσεστερ Σίτι κατάλαβαν ότι κάποιος είχε παραβιάσει το σύστημα της, έπειτα από έρευνα που έκανε ειδική ομάδα με προγραμματιστές, οι οποίοι μπόρεσαν, μάλιστα, να φτάσουν στους δράστες δούλευαν για τη Λίβερπουλ.

Τα δύο άτομα που είχαν εμπλοκή στο σκάνδαλο ήταν πρώην εργαζόμενοι στη Σίτι. Ο ένας είναι, μάλιστα, ο Μάικλ Έντουαρντς, ο οποίος τώρα εργάζεται ως αθλητικός διευθυντής στη Λίβερπουλ.

Η Σίτι πήρε τα μέτρα της και κατήγγειλε την παράνομη ενέργεια των ανθρώπων της Λίβερπουλ. Ύστερα από διαπραγματεύσεις, οι δύο πλευρές έφτασαν σε μυστική συμφωνία. Η Λίβερπουλ συμφώνησε να δώσει στη Σίτι ένα εκατομμύριο λίρες.

Να σημειωθεί ότι τα πάντα είχαν μείνει κρυφά μέχρι και σήμερα που αποκάλυψαν το θέμα οι βρετανικοί Times.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ