Διόδια: Η… μάχη της Κρήτης. “Πόλεμος” Βαρεμένου στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτήρισε χθες, Παρασκευή 20.09.2019, μονόδρομο τα διόδια για τον ΒΟΑΚ, στην Κρήτη και ο Γιώργος Βαρεμένος της επιτίθεται.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, έστειλε σαφές μήνυμα πως ο μοναδικός τρόπος να υπάρξει μεγάλη ασφάλεια στον ΒΟΑΚ, έναν από τους πλέον επικίνδυνους δρόμους στην χώρα, είναι να επιβληθούν διόδια.

Η τοποθέτηση αυτή δεν πέρασε…. απαρατήρητη, με τον ΣΥΡΙΖΑ να αντιδρά. Η ανακοίνωση Βαρεμένου για τα διόδια στην Κρήτη

«Διόδια και για τους Κρητικούς, θέλουν η κα. Μπακογιάννη, ο κ. Κεφαλογιάννης και άλλοι της Ν.Δ. για να δουν τον Βόρειο Άξονα της Κρήτης να κατασκευάζεται. Ντόρα Μπακογιάννη: Μονόδρομος τα διόδια στην Κρήτη! video

Προφανώς η έλλειψη αυτών των διοδίων, ή μήπως και η προείσπραξή τους, εμπόδισε τις κυβερνήσεις τους να υλοποιήσουν τον άξονα. Εκεί λοιπόν που χρωστούσαν το έργο, έρχονται τώρα όχι μόνο να ζητήσουν και διόδια για τους Κρητικούς, αλλά να ακυρώσουν ότι έχει κάνει η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λες και αυτοί ήρθαν να κυβερνήσουν κάποια άλλη χώρα.

Επειδή η κα. Μπακογιάννη αρέσκεται στις παροιμίες, πρέπει να πούμε ότι τον κρεμασμένο τον έβλεπαν για πολλά χρόνια μπροστά τους και το σχοινί προ πολλού είχε γίνει κορδόνι. Θέλουν λοιπόν να ακυρώσουν ότι βρήκαν έτοιμο και να πάνε σε μια εργολαβία.

Σε αυτή τη περίπτωση είναι σε θέση μεταξύ των άλλων να διαβεβαιώσουν, ότι και τα τμήματα εκείνα που δεν διαθέτουν τον απαραίτητο κυκλοφοριακό φόρτο θα έχουν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινητόδρομου;

Μαζί με τους πειραματισμούς τους, μήπως είναι σε θέση να δώσουν και κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αποπεράτωση του έργου;

Αν η κα. Μπακογιάννη με αφορμή τον Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης, τότε μάλλον πρέπει να την καλωσορίσει κανείς στην Κρήτη, διότι ούτε είδε, ούτε άκουσε κάτι για το φόνο και ψάχνει επιμόνως σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένου».

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ