Γιαννακόπουλος: Ξεκάθαρο μήνυμα. “Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων”

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του ενωτικό μήνυμα, στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά προς τιμήν του Παύλου Γιαννακόπουλου.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε κάλεσμα για ενότητα και να προταθεί το συμφέρον της ομάδας.

Στην αρχική του τοποθέτηση με αφορμή το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τις 3 ομάδες που αποδέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκλησή μας. Είναι ομάδες που μας συνδέουν μακροχρόνια αγάπη. Με την Μακάμπι έχουμε την ίδια ιστορία. Για την Φενέρ που μαζί με τον κύριο Ομπράντοβιτς έχουν χτίσει την αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού μαζί με τον πατέρα και τον θείο μου, αλλά και την Αρμάνι που είναι ομάδα που έχει επενδύσει το άθλημα. Αγαπάνε το άθλημα. Με τον κύριο Μεσίνα μακάρι να έχουν μια καλύτερη χρονιά.

Οι άνθρωποι πεθαίνουν όταν τους ξεχνάς και κανείς στον Παναθηναϊκό δε θα τους ξεχάσει. Άλλο ένα ευχαριστώ στους ανθρώπους που είναι εδώ για να κάνουμε αυτό το τουρνουά πραγματικότητα. Στο τέλος ο καλύτερος να κερδίσει και να έχουμε μια ωραία χρονιά».

Στην συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την δική του συνολική θεώρηση για την ομάδα σχολίασε: «Ο σύλλογος πάντα είναι υπεράνω προσώπων. Από τη στιγμή που σαν σύλλογος δεν περνάμε την καλύτερη περίοδο της ιστορίας, θα ήθελα να ζητήσω τα επιμέρους ζητήματα, τα συνδεσμιακά προβλήματα ή τα οπαδικά να τα βάλουμε στην άκρη. Να δούμε το καλό και την επιβίωση του Παναθηναϊκού, την γιγάντωσή του. Μετά θα τα συζητήσουμε και θα τα βρούμε. Προέχει πρώτα από όλα το καλό του συλλόγου».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here