Παναθηναϊκός – Πεδουλάκης: “Να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες, τα οράματα και τις ιδέες των παλαιότερων”


Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στην ανάγκη καθιέρωσης του τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως θεσμού, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου του τουρνουά.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: «Και εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο όχι μόνο για να τιμήσουμε τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου αλλά όλης της οικογένειας. Ελπίζω οι ομάδες να είναι έτοιμες για να τη σεζόν που αρχίζει.

Εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Ελπίζουμε να γίνει ένα καλό τουρνουά στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου. Να γίνει θεσμός το τουρνουά για να κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες, τα οράματα και τις ιδέες των παλαιότερων. Να είναι πρότυπα για όλους τους Παναθηναϊκούς. Στα αγωνιστικά εμείς θέλουμε να ενσωματώσουμε τους διεθνείς και από εκεί και πέρα τα παιδιά που δεν έχουν εμπειρίες από Ευρωλίγκα να καταλάβουν πως είναι οι ρυθμοί». Στην συνέχεια, επεσήμανε: «Θα είναι έντονο το συναισθηματικό αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι έχει τέτοια δύναμη που σε παίρνει μαζί του».

Για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ο Αργύρης Πεδουλάκης είπε: «Θεωρώ ότι ο κύριος Παύλος εκπροσωπούσε μία γενιά που έφυγε. Μία γενιά που μετά τον πόλεμο ξεκίνησαν με αρχές και αξίες και έφτασαν ψηλά. Για εμάς θα πρέπει να είναι πρότυπα για το τι χάσαμε και τι πρέπει να επαναφέρουμε»


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ