Ομπράντοβιτς: “Ευχαριστώ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ιδιαίτερο τουρνουά για μένα”


Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς συγκίνησε και πάλι με τα λόγια του στη συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε για τα έντονα συναισθήματα του, τονίζοντας ότι το τουρνουά είναι ιδιαίτερο για εκείνον, λόγω της σχέσης του με τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου.

“Να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που με προσκάλεσε για 2η φορά στο τουρνουά για να τιμήσουμε τη μνήμη ενός ανθρώπου που πρόσφερε τόσα πολλά στο μπάσκετ. Είμαι σίγουρος πως όλοι θα περάσουν καλά στο τουρνουά. Είναι πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα και προσωπικά. Πρώτα σκέφτομαι το συναισθηματικό κομμάτι όταν γυρνάω στο ΟΑΚΑ και μετά το παιχνίδι. Mου έχει μάθει τόσα πολλά πράγματα ο Παύλος Γιαννακόπουλος. Με βοήθησε να αλλάξω σαν άνθρωπος», τόνισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε ερώτηση για το κατά πόσο είναι εύκολο να συνδυάσει σήμερα το αγωνιστικό με το συναισθηματικό μετά από όσα έζησε δήλωσε: «Για μένα το πιο σημαντικό είναι το θέμα του συναισθηματικού. Όταν έχεις καθημερινή επαφή με έναν άνθρωπο επί 13 χρόνια, είναι πολύ ξεχωριστό κάθε φορά που γυρνάω στο ΟΑΚΑ. Σκέφτομαι πρώτα αυτό και μετά το παιχνίδι. Προπονητής είμαι όταν αρχίσει το παιχνίδι μπαίνω και κάνω τη δουλειά μου, αυτό είναι το εύκολο».

Όσον αφορά τον Παύλο Γιαννακόπουλο προσωπικά, τόνισε: «Έχοντας ζήσει στον Παναθηναϊκό και έχοντας αυτή την εμπειρία σε δύσκολους καιρούς, αυτό που μας κρατούσε ήταν ότι ο κύριος Παύλος προσπαθούσε πάντα να βοηθήσει όλους. Μπορεί να αντιδρούσε διαφορετικά κάποιες φορές αλλά έκανε τα πάντα για να είμαστε όλοι καλά. Προσωπικά με άλλαξε, του μιλούσα για όλα. Είχαμε συζητήσει για πολλά, μου είχε πει για τη ζωή του, πως ξεκίνησε η οικογένεια και με βοήθησε να καταλάβω καλύτερα τη ζωή»..


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ