Δημοσθένης Παπαδόπουλος: Ο Ιάκωβος από τη σειρά Αστέρια στην άμμο αποκάλυψε τα κοινά με τον ήρωά του

Τον Δημοσθένη Παπαδόπουλο τον απολαμβπανουμε στη σειρά Αστέρια στην άμμο και μίλησε για τον ρόλο του.

Ο ηθοποιός ανέφερε τι τον έκανε να αποδεχτεί την πρόταση αλλά και ποια είναι αυτά που τον συνδέουν με τον τηλεοπτικό του ρόλο.

Τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στα «Αστέρια»;

Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε ήταν η τόσο καλή ενέργεια και το πάθος του Κούλλη Νικολάου και του Θοδωρή Νικολαΐδη, του σκηνοθέτη. Ήταν το πρώτο σημάδι για να είμαι θετικός. Μετά φυσικά το ότι βασίζεται σε ένα βιβλίο και κατόπιν η όλη παραγωγή » και η προηγούμενη επιτυχία που έχει κάνει. Έχουν όλα τη σημασία τους και φυσικά ο ρόλος ο οποίος για εμένα είναι πολύ ενδιαφέρων και λίγο ασυνήθιστος για τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Ποια δικά σου στοιχεία βάζει;

Στον Ιάκωβο; Μια ενέργεια που έχω και εγώ και νομίζω την έχει και ο ρόλος, μιας ησυχίας. Το ας απολαύσουμε λίγο τη ζωή και την ησυχία και ας μην μπλεκόμαστε σε ενέργειες αγχωτικές και τοξικές. Ο χαρακτήρας αυτός διαθέτει αυτό το στοιχείο πάρα πολύ για αυτό και στα πρώτα επεισόδια βρίσκεται στην Ινδία, ασχολείται με το διαλογισμό, με τη γιόγκα κ.λπ. Πήγε εκεί για να απαλλαγεί από ένα τοξικό περιβάλλον. Αλλά τελικά ξύπνησαν κάποιες μνήμες και ενοχές σε σχέση με τις δύο του κόρες και γυρίζει πίσω για να «επανορθώσει».

Τι συνθέτει αυτό το τοξικό περιβάλλον;

Έγιναν κάποια πολύ χοντρά λάθη στο παρελθόν από τον ίδιο αλλά και μέσα στην ίδια την οικογένεια. Αυτά δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον, αυτά τον έκαναν να πει «φεύγω».

Δημοσθένης ΠαπαδόπουλοςΔημοσθένης Παπαδόπουλος

Πώς θα είναι η συνάντηση με την Ασπασία;

Ακόμα δεν το ξέρω. Επιστρέφοντας το πρώτο άτομο που συναντώ είναι η μία μου κόρη. Από όσο ξέρω όμως λόγω της εμπειρίας της δεύτερης ζωής μου στην Ινδία θα είμαι ένα θετικό πρόσωπο, το οποίο θα δώσει μόνο βοήθεια και αγάπη.

Οι μεγάλες αγάπες δεν πεθαίνουν;

Δεν υπάρχει μεγάλη αγάπη, υπάρχει αγάπη η οποία όντως δεν πεθαίνει. Ο έρωτας πεθαίνει…

Πηγή: 7 μέρες tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here