Έρωτας Μετά: Αθανασίου & Κολιανδρή – Η προδοσία που δεν μπορούν να αντέξουν (photos)


Μια αναπάντεχη εξέλιξη θα σοκάρει τις ζωές των ηρώων που ενσαρκώνουν ο Μάριος Αθανασίου και Έμιλυ Κολιανδρή στη σειρά Έρωτας Μετά.

Πρώην αστυνομικός, που έφυγε για ηθικούς λόγους από τη δουλειά. Δουλεύει ως εργολάβος οικοδομών. Είναι χρόνια ερωτευμένος με τη γυναίκα του.

Μάριος ΑθανασίουΜάριος Αθανασίου

Η ένοχη σχέση των δύο εραστών στοι­χειώνει το παρόν των συντρόφων τους;

«Όταν βρίσκεσαι α­ντιμέτωπος με ένα μεγάλο ψέμα ή μια προδοσία, έρχεσαι σε πολύ δύσκολη θέση. Και τα ζευγάρια δεν μπορούν να αντεπε­ξέλθουν μετά από αυ­τό. Πόσο μάλλον όταν διαπιστώνεις ότι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, που νόμι­ζες ότι ζούσες μια ζωή φυσιολογική, συνέβαι­νε παράλληλα κάτι άλλο. Δεν μπορείς να το διαχειριστείς εύκο­λα. Με τον εαυτό σου είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Πώς δεν το κατάλαβες».

Ο Χρήστος και η Ηλέκτρα έρχονται κοντά;

«Λογικά έρχονται κο­ντά, γιατί έχουν κοινή δυσκολία, κοινό πόνο και κοινό στόχο να ανακαλύψουν την αλή­θεια».

Αρκετά πετυχημένη ζωγράφος, έκανε σε μικρή ηλικία οικογέ­νεια. Έχει τον τρόπο να περνά τα δικά της «θέλω».

Έμιλυ ΚολιανδρήΈμιλυ Κολιανδρή

Πώς διαχειρίζεται την προδοσία;

«Σε μια στιγμή εί­ναι σαν να χάνει τον κόσμο. Από τη μία, δεν ξέρει αν ο άντρας της θα ζήσει. Ταυτόχρονα, μαθαίνει ότι η κολ­λητή φίλη της είχε δεσμό με τον άντρα της επί τρία χρόνια. Φαινομενικά, είναι μια γυναίκα που τα έχει όλα και εν μία νυκτί α-• νατρέπονται όλα».

Νιώθει θυμό, σύγχυση και θέλει να φτάσει μέ­χρι το τέλος;

«Αρχικά βιώνει το σοκ, αλλά στη συνέχεια, με τη βοήθεια του Χρή­στου, αποφασίζουν να ξετυλίξουν το κουβάρι της μυστηριώδους σχέ­σης και εξαφάνισης».

Εν τέλει, η κολλητή φί­λη θέλει προσοχή;


«Όταν ο έρωτας γεννιέ­ται, δεν κοιτάζει φιλίες και δεσμούς. Ούτε κρατά προσχήματα. Δεν είναι ο θεός της αξιοπρέπειας. Πε­ριστρέφεσαι σε αυτή τη δίνη χωρίς να ξέρεις πώς και πότε συνέβη».

Η Ηλέκτρα θέλει να επανέλ­θει ο Κωνσταντίνος;

«Προσπαθώ να βάζω πάντα τον εαυτό μου στη θέση του ήρωα. Όταν είναι σύντροφος ζωής, θέ­λεις πάντα να είναι ζωντανός. Να διαφύγει τον κίνδυνο, γνωρί­ζοντας τη δυσκολία να τον αντι­μετωπίσεις τετ α τετ και να έχεις δυσάρεστες αποκαλύψεις».

Πηγή: Τηλεθεατής


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ