Αστέρια στην άμμο: Αυτός είναι ο λόγος που ο «Ιάκωβος» θα εξαφανιστεί από τη σειρά

Κι όμως τον Ιάκωβο από τη σειρά «Αστέρια στην άμμο» θα τον χάσουμε.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους θα απουσιάσει από το σήριαλ αλλά και σε ποια χώρα θα βρεθεί και γιατί. Ακόμη, μίλησε για τα γυρίσματα στην Ινδία και όσα έζησαν εκεί. Όσα είπε ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Έζησες την εμπειρία των γυρισμάτων στην Ινδία.

Νομίζω ότι τα γυρίσματα της Ινδίας θα δώσουν μια άλλη μαγεία στην όλη δουλειά. Ήταν μια πολύ μεγάλη και ωραία εμπειρία σε έναν κόσμο τελείως διαφορετικό από τον δυτικό. Με πολύ τρέξιμο, βέβαια. Είδαμε κάποια μέρη συγκλονιστικά, είδαμε ανθρώπους να ζουν σε άθλιες συνθήκες και να είναι τρισευτυχισμένοι και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής για όποιον το δει. Επίσης, ένα τέτοιο ταξίδι σε κάνει να επανεκτιμήσεις τη δική σου ζωή και τη χώρα στην οποία ζεις. «Οταν εμείς μιζεριάζουμε, βλέπεις ανθρώπους που στερούνται τα βασικά και είναι καλά.

Για κάποια χρόνια έζησες στη Γερμανία…

Ναι, δούλευα στο θέατρο, στο Βερολίνο και στο Αμβούργο. Τώρα πάλι τον Μάρτιο ξεκινάω πρόβες, πάλι στο Αμβούργο.

Δεν θα έχεις υποχρεώσεις για τη σειρά;

Θα συμβεί κάτι στην ιστορία που μου δίνει τη δυνατότητα να φύγω και να έρθω ξανά. Όταν έκλεισα για τη σειρά, είχα ήδη κλείσει για τη Γερμανία και το συνδυάσαμε.

Θα βρεθεί στη ΓερμανίαΘα βρεθεί στη Γερμανία

Για τη χειμερινή σεζόν θεατρικά σχεδιάζεις κάτι;

Ναι, θα είμαι στο ανακαινισμένο Αλκυονίς με τη «Μεθυσμένη Πολιτεία» του Πατατζή, σε σκηνοθεσία Άρη Τρουπάκη.

Έχεις δηλώσει ότι δεν θα ήθελες να περπατάς στο δρόμο και να σε κοιτάνε όλοι. Μπαίνεις όμως σε μια σειρά όπου μπορεί να το φέρει αυτό.

Έχω υπάρξει ξανά σε τηλεοπτικές σειρές που το έκαναν αυτό. Το θέμα είναι πώς χειρίζεσαι αυτή την αναγνωρισιμότητα και πόσο συχνά κάνεις μια τέτοια δουλειά. Δεν θα ήθελα να είμαι μόνιμα ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο που δεν μπορεί να βγει έξω, γιατί θεωρώ τη ζωή μου πολύ πιο σημαντική και θέλω να τη ζήσω.

Πηγή: 7 μέρες tv

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here