Βασιλική Ανδρίτσου: Δεν φαντάζεστε τι όνομα θα δώσει στην κόρη της όταν τη βαφτίσει! (photos)

Η Βασιλική Ανδρίτσου, αναμφισβήτητα είναι μια από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της. Η ίδια, εδώ και λίγο καιρό βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στην αγκαλιά της τη μοναχοκόρη της. 

Ούτε η ίδια δεν φανταζόταν, όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της πως θα άλλαζε η ζωή της τόσο ριζικά με τον ερχομό του παιδιού. Η ηθοποιός είπε μεταξύ άλλων για τη μητρότητα και πώς φανταζόταν πως θα τη βιώνει η ίδια:

«Αυτό που ανακάλυψα από τότε που γεννήθηκε η κόρη μου είναι ότι αυτό που φανταζόμουν δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα. Αυτό που ζω είναι τρεις φορές πιο τέλειο! (Γελάει). Είναι και που το παιδί μου είναι πολύ καλόβολο και δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου! Αφού καμία φορά την κοιτάω και της λέω: «Τι καλόβολο πλάσμα, τι ευγενικό και τι κοινωνικό που είσαι εσύ! Σε ποιον έμοιασες; Γιατί στη μάνα σου δεν έμοιασες σίγουρα!». (Γελάει). Δεν έχω δυσκολευθεί καθόλου με το μωρό και ότι σχετίζεται με τη φροντίδα του, μου βγαίνουν τόσο φυσικά, σαν να είχα γίνει ξανά μητέρα».

Αλήθεια, σε ποιον μοιάζει περισσότερο; Σε εσένα ή στον άντρα σου;

Οι περισσότεροι μου λένε ότι μοιάζει στον άντρα μου. Και όταν μου το λένε, με κοιτούν με λύπη. Αφού καμιά φορά τους λέω «Γιατί μου το λέτε με στεναχώρια; Είναι ωραίο να μοιάζει στον άντρα μου. Το λυπηρό θα ήταν να μοιάζει σε κανένα άγνωστο». (Γελάει).

Πόσο άλλαξε την σχέση σου με τον άντρα σου, ο ερχομός της;

Πάντα ήμασταν κοντά με τον άντρα μου, αλλά αισθάνομαι ότι ο ερχομός του παιδιού μας ένωσε ακόμα περισσότερο. Νιώθω ότι αγαπιόμαστε περισσότερο από τότε που γεννήθηκε!

Πώς φαντάζεσαι ότι θα είσαι ως μαμά; Πιστεύεις ότι θα γίνεις υπερπροστατευτική;

Πρέπει να σου ομολογήσω πως όταν γεννήθηκε αισθάνθηκα σαν να μου βάλανε στον αυχένα το τσιπάκι της ανησυχίας. Όχι την ανησυχία του τύπου «Βάλε την ζακέτα σου, μην κρυώσεις!», αλλά αυτή που έχεις να είναι καλά το παιδί σου. Όταν μου την έφεραν να τη δω ένιωσα ένα μούδιασμα, που νομίζω ότι δεν θα μου φύγει. Με το πρώτο βλέμμα αισθάνθηκα ένα τρομερό δέσιμο που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Η ευτυχία που νιώθω είναι ανείπωτη. Πλέον ό,τι κάνω είναι για το παιδί μου! Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής μαζί σου, δεν έχω ιδέα πως θα είμαι ως μαμά! Ελπίζω να είμαι ψύχραιμη!

Δείτε στην παρακάτω gallery πώς θα ονομάσει τη μικρούλα της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here