Μαντώ Γαστεράτου: Το τρυφερό μήνυμα στον σύζυγό της για την πρώτη επέτειο του γάμου τους (photos)


Σήμερα η Μαντώ Γαστεράτου έχει κάθε λόγο να δηλώνει τρισευτυχισμένη αφού εκτός του ότι είναι η πρώτη επέτειος του γάμου της, χαϊδεύει και με λαχτάρα τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, μετρώντας αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Σαν σήμερα, πέρυσι, η όμορφη παρουσιάστρια, φορούσε το νυφικό της, και έφευγε για το πιο όμορφο ραντεβού της ζωής της, αυτό του γάμου της.

Η ίδια, θέλοντας να μοιραστεί αυτή τη χαρά της με τους followers της, ανέβασε μία πολύ όμορφη φωτογραφία από την ημέρα αυτή και έγραψε χαρακτηριστικά για τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη:

«22.9.2018 Σαν σήμερα τέτοια ώρα ετοιμαζόμουν να σε συναντήσω στην εκκλησία. Αυτή είναι η πρώτη στιγμή που μου έπιασες το χέρι κι από τότε δεν έχεις σταματήσει να με οδηγείς στον δρόμο προς την ευτυχία… Εσένα θέλω για οδηγό, συνοδοιπόρο, σύντροφο και φίλο σε όλη μου την ζωή!♥».

Φυσικά, οι ευχές και τα γλυκά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της, έδωσαν και πήραν.

Τώρα, η Μαντώ και ο Νίκος ετοιμάζονται για να ολοκληρώσουν αυτή την ευτυχία τους με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού. Άλλωστε, ο λόγος που παντρεύτηκαν ήταν αποκλειστικά και μόνο αυτός. Να κάνουν το κοινό τους όνειρο πραγματικότητα που δεν είναι άλλο από τη δημιουργία μίας πολύ όμορφης οικογένειας.

Δείτε την παρακάτω gallery:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ