Γιουνάιτεντ – Μουρίνιο: “Χειρότερη η ομάδα αφού απολύθηκα” – video


Η τραγική πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη φετινή χρονιά, έχει φέρει τον Σόλσκιερ στο «στόχαστρο» των οπαδών και ο Ζοζέ Μουρίνιο βρήκε την ευκαιρία να ρίξει το δικό του… καρφί στο Νορβηγό, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα είναι χειρότερη από ό,τι με εκείνον στον πάγκο.

Παρότι επισήμανε αρχικά ότι σωστά απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν παρέλειψε να αφήσει και τη… σπόντα του για την κατάσταση της ομάδας, σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αντικαταστάθηκε πέρυσι από τον Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ και οι «κόκκινοι διάβολοι» εμφανίστηκαν βελτιωμένοι στη σεζόν, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στον Νορβηγό να παραμείνει στον πάγκο. Η εικόνα όμως είναι τελείως διαφορετική φέτος και ο Special One μάλλον το… απολαμβάνει, αν και ο ίδιος εμφανίστηκε στενοχωρημένος. Οι δηλώσεις του Μουρίνιο

«Δεν το απολαμβάνω καθόλου αυτό. Έχω αφήσει φίλους πίσω στην ομάδα, έχω σεβασμό για τους οπαδούς και για εμένα προσωπικά είναι μια κατάσταση στενάχωρη. Το λέω με φωνή λύπης και αισθάνομαι λύπη. Εγώ απολύθηκα και ίσως άξιζα να απολυθώ. Όμως, αυτή η ομάδα είναι χειρότερη απ’ ότι ήταν πέρυσι»!


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ