Απόστολος Γκλέτσος: Δεν παντρεύεται γιατί δεν αντέχει να ακούει ΑΥΤΗ την ατάκα!


Του “γυρίζουν τα μυαλά”, όπως λέει

Δε “μασάει” τα λόγια του ο Απόστολος Γκλέτσος και δεν το έκανε ποτέ. Έχοντας επιστρέψει στην ενεργό δράση της υποκριτικής μέσω του τηλεοπτικού “Τατουάζ” -χωρίς φυσικά να εγκαταλείπει ποτέ τη μεγάλη του αγάπη που είναι η τοπική αυτοδιοίκηση και η Στυλίδα- ο “δήμαρχος της καρδιάς μας” βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα!

Καλεσμένος στην εκπομπή dot. του ΣΚΑΪ, ο Απόστολος μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για τα πάντα -επαγγελματικά τε και προσωπικά! Σε αυτά τα τελευταία θα σταθούμε λίγο γιατί μας έκανε μεγάλη εντύπωση η απάντηση που έδωσε σε μια ερώτηση περί γάμου.

“Πρώτα πατέρας και μετά οτιδήποτε άλλο” δήλωσε περήφανα ο, 52χρονος σήμερα, δήμαρχος Στυλίδας και αμέσως μετά η Νάνσυ Ζαμπέτογλου τον ρώτησε πώς και δεν παντρεύτηκε ποτέ -προφανώς- και δεν υπολόγισε, σκοπίμως, τον 17 ημερών γάμο του με τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου το 1998.

Η απάντησή του, αποστομωτική:

“Μου αρέσει η ελευθερία. Δεν αντέχω να χτυπάει το τηλέφωνο και να ακούω ‘Πού είσαι;’ Τρελαίνομαι… Το ‘τι κάνεις’ να το απαντήσω, το ‘πού είσαι;’ με τρελαίνει”.

Έτσι, για να ξέρει κανείς τι να μη ρωτήσει ποτέ τον Απόστολο! Ακόμη και από τη μητέρα του έχει ζητήσει να μην κάνει αυτή την ερώτηση -έτσι για την ιστορία-.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ