Στο στόχαστρο ακτιβιστών η Τέιλορ Σουίφτ – Αναγκάστηκε να ακυρώσει συναυλία

Η Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift) ακύρωσε συναυλία της σε αγώνες ιπποδρομιών στη Μελβούρνη, λόγω προβλημάτων στο πρόγραμμά της, σύμφωνα με τους μάνατζέρ της.

Η εταιρεία Mushroom Events ανακοίνωσε ότι επήλθαν αλλαγές στο πρόγραμμα της περιοδείας της Τέιλορ Σουίφτ στην Ασία και γι’ αυτό δεν μπορεί να πραγματοποιήσει τη ζωντανή εμφάνιση στην Αυστραλία.

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι θα είναι η κεντρική καλλιτέχνης στο Κύπελλο Μελβούρνης, η τραγουδίστρια έγινε στόχος κριτικής από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, οι οποίοι την κατηγόρησαν ότι “υποστηρίζει την κακοποίηση των ζώων». Έξι άλογα έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή σε αγώνες στη Μελβούρνη από το 2013 και πέρσι ένα έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία μετά από κάταγμα στον ώμο του.

Η οργάνωση Συνασπισμός για την Προστασία των Αλόγων Κούρσας – η οποία τάσσεται υπέρ της απαγόρευσης των ιπποδρομιών – ισχυρίζεται ότι η Τέιλορ Σουίφτ ακύρωσε τη συναυλία ως αποτέλεσμα της εκστρατείας τους. Κατηγόρησε μάλιστα την τραγουδίστρια ότι έθεσε πιο πάνω τα «χρήματα από τη συμπόνια” συμφωνώντας να εμφανιστεί στο Κύπελλο Μελβούρνης το 2019».

Η οργάνωση όταν ενημερώθηκε για την ακύρωση της συναυλίας έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης στη Σουίφτ: «Σε ευχαριστούμε Taylor!» αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook. «Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι με την είδηση”.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ