GNTM: Τα νεύρα της Ζενεβιέβ και η αργοπορία παίκτριας που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση (pics&vid)


GNTM: Άλλο ένα επεισόδιο του Greece»s Next Top Model, θα κρατήσει καθηλωμένους τους τηλεθεατές στην οθόνη, το βράδυ της Τρίτης (24/9).

O μεγαλύτερος γυναικείος διαγωνισμός, που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επέστρεψε στη συχνότητα του Star, αναζητώντας την επόμενη σύγχρονη βασίλισσα του modelling, η οποία θα έχει την ευκαιρία να κάνει την καριέρα, που ονειρεύεται, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο ρόλο των 4 κριτών βρίσκονται η fashion expert Βίκυ Καγιά, ο κορυφαίος φωτογράφος μόδας Δημήτρης Σκουλός, ο σχεδιαστής υψηλής ραπτικής Άγγελος Μπράτης, το supermodel Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Για τις υποψήφιες GNTM ένας είναι ο απόλυτος στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν: η κατάκτηση του τίτλου του Greece’s Next Top Model, που συνοδεύεται από ένα μεγάλο συμβόλαιο στο χώρο της μόδας και από χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα δούμε πολλά και διάφορα.

Οι διαγωνιζόμενες θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν για έναν καταξιωμένο Έλληνα σχεδιαστή.
Ωστόσο, ενώ θα δούμε όλες τις κοπέλες να ετοιμάζονται, μία από αυτές που πέρασαν στην επόμενη φάση, θα φτάσει στην δοκιμασία αρκετά αργοπορημένη και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για εκείνη.
Λίγο μετά θα δούμε- για άλλη μια φορά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί νευριασμένη!
Αυτά και άλλα πολλά….

Πάρτε μια γεύση βλέποντας το τρέιλερ:

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ