Νότια Αφρική: Βίασε κορίτσι με νοητική στέρηση και τον έκαψαν ζωντανό


Ζωντανό έκαψαν έναν άνδρα στην Νότιο Αφρική. Κατηγορήθηκε ότι βίασε μια νεαρή με νοητική υστέρηση, δέχθηκε επίθεση από οργισμένο πλήθος και τελικά τον πυρπόλησαν.

Όταν η αστυνομία πήγε στο χωριό Muhovhoya στην περιοχή Λιμπόπο στη Νότια Αφρική βρήκε τα καμένα υπολείμματα του 39χρονου.

Η τοπική κοινότητα τον είχε κατηγορήσει για σεξουαλική επίθεση σε βάρος της 17χρονης κοπέλας την ώρα που εκείνη μάζευε ξύλα για το τζάκι.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του συνταγματάρχη Moatshe Ngoepe η κοπέλα ήταν με άλλες γυναίκες όταν ο άνδρας τους επιτέθηκε. Σύμφωνα με όσα είπε… «Οι άλλες γυναίκες μπόρεσαν να φύγουν, αλλά το κορίτσι έμεινε πίσω και ο 39χρονος τη βίασε».

Όταν στο χωριό άκουσαν για το περιστατικό λέγεται ότι συναντήθηκαν για να «συζητήσουν το θέμα». Παρακολούθησαν τον 39χρονο, του επιτέθηκαν με αντικείμενα πριν τελικά τον πυρπόλησαν.

Για το θέμα ασχολείται η αστυνομία που αναζητά πληροφορίες για την υπόθεση. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει συλλήψεις ούτε έχει εντοπιστεί κάποιος ύποπτος.

Η αστυνομία καταδίκασε το περιστατικό και ζήτησε από τους πολίτες να σεβαστούν τον νόμο. «Όσοι εξακολουθούν να συμμετέχουν σε αυτές τις βάρβαρες πράξεις θα αντιμετωπίζονται σκληρά και χωρίς συμβιβασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: dailymail.co.uk


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ