Τσακαλώτος σε πορεία… σαν να μην πέρασε μια μέρα

Στα χνάρια του… Γιάνη Βαρουφάκη και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Μόλις άφησε την υπουργική καρέκλα, κατέβηκε ξανά στους δρόμους για να διαδηλώσει.

Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια. Μεσολάβησε μια μακρά υπουργική θητεία στο υπουργείο Οικονομικών αλλά ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν είναι πια υπουργός. Δεν είναι πια μέλος κυβέρνησης. Και γι’ αυτό μπόρεσε σήμερα (24.09.2019) να κατέβει κι εκείνος στο δρόμο να διαδηλώσει.

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών έδωσε το παρών στην πορεία διαμαρτυρίας που έγινε, υπό βροχή, το πρωί στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την 24ωρη απεργία και την αντίθεση στο αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο.

Με το γνωστό, πια, κόκκινο backpack του, με ένα πουκαμισάκι και χωρίς ομπρέλα γιατί… δεν τη φοβάται τη βροχή, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εθεάθη από πολλούς, χαμογελαστός, στην πορεία του Συντάγματος.

Δεν είναι ο πρώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών, που κατεβαίνει σε πορεία αφού έχει αφήσει την υπουργική καρέκλα. Το ίδιο είχε κάνει και ο Γιάνης Βαρουφάκης παλιότερα.

Ούτε και ήταν ο μόνος από τον ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκε στη σημερινή πορεία. Ήταν κι άλλα πρωτοκλασσάτα στελέχη του μέχρι πριν από δυο μήνες κυβερνώντος κόμματος εκείνα που θέλησαν να ενώσουν τις φωνές τους με εκείνη του… λαού.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» στην πορεία τόσο την πρώην αντιπρόεδρο της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου όσο και τον πρώην υφυπουργό Εργασίας, Νάσο Ηλιόπουλο.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here