Νανούλια ο Τραμπ στην Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα

Ο Ντόναλντ Τραμπ που εκφώνησε σήμερα την ομιλία του στην Σύνοδο του ΟΗΕ για το Κλίμα, πετάχτηκε και χθες μια βόλτα για να κόψει κίνηση.

Ο οικοδεσπότης και διοργανωτής της Συνόδου δεν κάθισε πολύ στην Σύνοδο του ΟΗΕ. Μόνο 15 λεπτά και δεν είχε ούτε καν την περιέργεια να ακούσει την Γκρέτα Τούνμπεργκ, την 16χρονη ακτιβίστρια από την Σουηδία.

Θα πείτε και που κάθισε να ακούσει την ομιλία του Ινδού πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι, την άκουσε; Η απάντηση είναι όχι και οι φωτογραφίες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες. Ο Τραμπ κάθισε δίπλα στον αντιπρόεδρό του, Μάικ Πενς, φόρεσε τα ακουστικά του για να ακούει την μετάφραση αλλά πρέπει η φωνή του μεταφραστή ή της μεταφράστριας να ήταν πολύ γλυκειά, πολύ βελούδινη αφού τον πήρε κανονικά ο ύπνος!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκλεισε τα ματάκια του και έγειρε παίρνοντας έναν γλυκό υπνάκο και γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τον άνθρωπο που ήταν στο βήμα του ΟΗΕ. Power nap τον λένε οι αμερικανοί τον υπνάκο που πήρε ο Ντόναλντ.Καρέ – καρέ το γλάρωμα του Ντόναλντ Τραμπ«Αντέχω, αντέχω. Δεν θα κοιμηθώ».«Πω πω νύστα παναγία μου! Θα γείρω λίγο πίσω. Μόνο για λίγο»«Θα κλείσω λίγο τα μάτια μου μόνο για λίγα δευτερόλεπτα να φύγει η νύστα τώρα που δεν κοιτάει ο Πενς».

φωτογραφίες: Reuters

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here