ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Προμηθέας Πάτρας: Ανυπέρβλητο “εμπόδιο”. Κόντρα στους Ρώσους ο Ολυμπιακός


Ο Προμηθέας Πάτρας έχει ανέβει επίπεδο τα τελευταία χρόνια, αλλά ακόμη δεν έχει φθάσει σε σημείο να «κοντράρει» και την πρωταθλήτρια Ευρώπης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία και ηττήθηκε με 77-57 στα πλαίσια του Γκομέλσκι Καπ.

Η συμμετοχή του και μόνο σε ένα τόσο «δυνατό» φιλικό τουρνουά, όπως το Γκομέλσκι Καπ, είναι κέρδος για τον Προμηθέα Πάτρας, ο οποίος δεν κατάφερε πάντως να προβάλει αντίσταση στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και πήραν εύκολα τη νίκη με 77-57, έχοντας ως κορυφαίους παίκτες τους Μπολομπόι και Χίλιαρντ. Ξεχώρισαν Μπόγρης και Έλις για τους Πατρινούς.

Η ομάδα του Γιατρά θα αντιμετωπίσει έτσι αύριο (25/09) την Ούνικς Καζάν στον μικρό τελικό του τουρνουά, ενώ η ομάδα του Ιτούδη θα «παλέψει» κόντρα στον Ολυμπιακό για το τρόπαιο.Τα στατιστικά των παικτών

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ιτούδης): Μπολομπόι 14 (7ριμπ.), Τζέιμς 11 (1), Αντόνοφ 4, Στρέλνιεκς 4, Φόικτμαν 2, Βοροντσέβιτς, Κλάιμπερν 2, Χάκετ 6, Κουλάγκιν 8 (2), Χίλιαρντ 10 (2), Κουρμπανόφ 6 (1), Χάινς 10, Μπέικερ.
Προμηθέας (Γιατράς): Χολ 4, Μπαμπ 9 (2), Λίποβι 2, Καφέζας, Αγραβάνης 3 (1), Λόουρι 6 (2), Κασελάκης 4, Κατσίβελης 5, Φίλερ 5 (1), Μπόγρης 10, Έλις 9 (7ριμπ.), Μαντζούκας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ