Μαχαίρωσε την αδερφή της 189 φορές, της έβγαλε τα μάτια και τα αυτιά


Αρχίζει η δίκη για την φρικιαστική δολοφονία που συγκλόνισε τη Ρωσία.

Ύστερα από δύο χρόνια παραμονής της στο ψυχιατρείο, η Ελιζαβέτα Ντουμπροβίνα θα δικαστεί για την φρικιαστική δολοφονία της αδερφής της, Στεφανία, την οποία μαχαίρωσε 189 φορές και στη συνέχεια της έβγαλε τα μάτια και τα αυτιά! Η Ελιζαβέτα είναι πιθανό να καταδικαστεί με ποινή φυλάκισης μέχρι και 25 ετών. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει πως πίσω από την άγρια δολοφονία κρύβεται ο Αλεξέι Φατέεφ, εραστής της αδερφής της, καθώς η Στεφανία βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά του.

Ωστόσο, οι εισαγγελικές αρχές έχουν ξεκαθαρίσει πως ο Φατέεφ είναι μάρτυρας στο στυγερό έγκλημα και δεν θεωρείται ύποπτος. Σύμφωνα με το πόρισμα τους, η Ελιζαβέτα «ενήργησε με ιδιαίτερη σκληρότητα βγάζοντας τα μάτια της Στεφανία. Την μαχαίρωσε τουλάχιστον 189 φορές στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια. Επίσης, έκοψε της έκοψε τα αυτιά».

Η 17χρονη Στεφανία εργαζόταν ως μοντέλο και λίγο πριν από τον θάνατο της είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση. Ρωσικά ΜΜΕ ανέφεραν πως η Ελιζαβέτα την ζήλευε πάρα πολύ και μάλιστα αντέγραφε την εμφάνιση της αδερφής της, προσπαθώντας να της μοιάσει.

Πηγή: Daily Mail

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ