Οργισμένος παρουσιαστής δηλώνει: «Θέλω την τιμωρία τους» – Τι συνέβη; (photos)


Πρόκειται για έναν παρουσιαστή χαμηλών τόνων, ωστόσο αυτή τη φορά ξεσπάθωσε.

Πρόσφατα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και κινήθηκε νομικά. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Μιχάλη Κεφαλογιάννη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε πως ένιωσε όταν είδε τη φωτογραφία του δίπλα σε μια ψεύτικη διαδικτυακή διαφήμιση.

Πρόσφατα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και κινήθηκε νομικάΠρόσφατα έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και κινήθηκε νομικά

Πρόσφατα πέσατε θύμα διαδικτυακής απάτης· Πώς νιώσατε όταν είδατε τον εαυτό σας να διαφημίζει χάπια αδυνατίσματος;

«Οργή. Ξαφνικά βλέπεις τις φωτογραφίες σου παντού. Επαγγελματικές φωτογραφίες αλλά και διακοπών να συνοδεύουν μια κατασκευασμένη συνέντευξη σου σε μια διαφήμιση-μαϊμού, για την οποία ένα ωραίο πρωί ενημερώνεσαι από φίλους που έτυχε να πέσουν πάνω της. Οταν διαβάζεις, δε, ότι συστήνεις εν δυνάμει επικίνδυνα προϊόντα αδυνατίσματος που υπόσχονται «θαύματα», εκεί η οργή ξεχειλίζει!

Κινηθήκατε νομικά;

«Από τον Ιούνιο έχω υποβάλει μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ακολούθησαν πολλές συμπληρωματικές καταθέσεις, καθώς το φαινόμενο εντάθηκε τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου. Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο ΕΟΦ και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στον εισαγγελέα. Προφανώς και με ενδιαφέρει η τιμωρία τους, όχι τόσο για τη δυσφήμηση μου, όσο νια το ότι με χρησιμοποίησαν για να παίξουν με τη δημόσια υγεία», είπε στη real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ