Σε περίπου πέντε μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον τέταρτο γιο τους (photos)


Ο διεθνής μπασκετμπολίστας και η σύζυγος του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Τη δική του… πεντάδα ετοιμάζει ο μπασκετμπολίστας Νίκος Ζήσης αφού η σύζυγος του Φάνη Σκούφη διανύει την τέταρτη εγκυμοσύνη της και περιμένει και αυτή τη φορά αγόρι! Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στη Χαλκιδική το καλοκαίρι του 2010, ενώ έναν χρόνο μετά απέκτησε τον πρώτο γιο του, τον Αλέξανδρο.

Τώρα, μαζί με τους μικρότερους γιους, Μάρκο και Άγγελο, σύσσωμη η οικογένεια μετακόμισε στην Ισπανία, αφού, έπειτα από τέσσερα χρόνια στη γερμανική Μπάμπεργκ, ο Ν. Ζήσης ξεκίνησε τις προπονήσεις στη νέα ομάδα του, την ισπανική Μπανταλόνα. Ενόψει επαγγελματικών αλλαγών και εν αναμονή του τέταρτου της… ομάδας, ο διεθνής μπασκετμπολίστας απόλαυσε με την οικογένεια του το ελληνικό καλοκαίρι χαλαρώνοντας σε Κρήτη και Πάτμο.

Η χαρά τους μεγάλη!Η χαρά τους μεγάλη!

Μαζί με την αλλαγή της ομάδας, ήρθε και η αλλαγή της χώρας κάτι καθόλου εύκολο όταν υπάρχουν παιδιά. Στήριγμα του, όμως και πάντα στο πλευρό του είναι η όμορφη Φάνη.

Ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής μας ομάδας στο Ευρωμπάσκετ του 2005 δέχεται τα αστεία και τα πειράγματα πολλών φίλων του, που του λένε ότι σε λίγο θα φτάσει τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έχει αποκτήσει πέντε παιδιά. Και γιατί όχι; Ο Ν. Ζήσης είναι ένας εξαιρετικός πατέρας και βάζει την οικογένεια του πιο ψηλά ακόμα και από την καριέρα του. Παρόλο που λείπει εδώ και χρόνια από την Ελλάδα, παραμένει ένας από τους πιο δημοφιλείς Ελληνες μπασκετμπολίστες, ενώ ευελπιστεί κάποια στιγμή να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο και οι γιοι του.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ