ΠΑΟΚ: Ξανά στην Εθνική ο Εσίτι για τον αγώνα με Βραζιλία.


Η μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ έχει επαναφέρει τον Άντερσον Εσίτι στην Εθνική Ομάδα της Νιγηρίας και μετά τη συμμετοχή του στο ματς με την Ουκρανία, κλήθηκε και για τη φιλική αναμέτρηση με τη Βραζιλία.

Μετά από τρία χρόνια, ο Άντερσον Εσίτι επέστρεψε στην Εθνική Νικηγρίας, «εξαργυρώνοντας» την επαναφορά του στην αγωνιστική δράση, συμμετέχοντας και σε ευρωπαϊκούς αγώνες με τον ΠΑΟΚ.

Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος αγωνίστηκε στο προηγούμενο «διάλειμμα» κόντρα στην Ουτκρανία, με τη φανέλα της χώρας του και φαίνεται ότι μονιμοποιείται μετά την κλήση του και για τον φιλικό αγώνα με τη Βραζιλία. Η αποστολή της Νιγηρίας

Τερματοφύλακες: Φράνσις Ουζόχο (Ομόνοια) Ικετσούκβου Ενζέβα (Χάρτλαντ) Εμίλ Οκόγιε (Φορτούνα Ντίσελντορφ)

Αμυντικοί: Όλα Αΐνα (Τορίνο) Αμπντουλαχί Σέχου (Μπούρσασπορ), Τσιντόζι Αβαζίεμ (Λεγανιές), Ουίλιαμ Εκόνγκ (Ουντινέζε), Κένεθ Ομερούο (Λεγανιές), Γιαμίλου Κόλινς (Πάντεμπορν), Ολουβασεμιλόγκο Αγιαγί (Γουέστ Μπρομ).

Μέσοι: Άλεξ Ιγουόμπι (Έβερτον), Άντερσον Εσίτι (ΠΑΟΚ), Ογκμπενεκάρο Ετέμπο (Στόουκ), Βιλφρίντ Εντιντί (Λέστερ), Γιόζεφ Αγιοντέλε-Αρίμπο (Ρέιντζερς), Ραμόν Αζίζ (Γρανάδα).

Επιθετικοί: Βίκτορ Οσιμέν (Λιλ), Μόουζες Σιμόν (Ναντ), Σάμουελ Τσουκβουέζε (Βιγιαρεάλ), Σάμουελ Καλού (Μπορντό), Πολ Ονουάχου (Γκενκ), Εμάνουελ Ντένις (Μπριζ), Πίτερ Ολαγίνκα (Σλάβια Πράγας).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ