ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: «Θρηνούν για Αμαζόνιο και κλιματική αλλαγή και γεμίζουν αφίσες την Αθήνα»

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΝΔ για το γεγονός ότι έχει πλημμυρίσει η Αθήνα με αφίσες για ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και άλλων στελεχών του κόμματος. Αναφέρει μάλιστα πως στην προεκλογική περίοδο η ΝΔ «δεν έκανε αφισοκόλληση σεβόμενη το περιβάλλον και τις αρχές της».

«Οι ομιλίες του Αλέξη Τσίπρα και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ξεχειλίζουν από περιβαλλοντική ευαισθησία. Θρηνούν για τον Αμαζόνιο και την κλιματική αλλαγή και την ίδια στιγμή γεμίζουν με αφίσες τους δρόμους της Αθήνας!», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Όπως και ως κυβέρνηση που μιλούσαν για το περιβάλλον και πως ως αντιμνημονιακοί θα μάζευαν τα σκουπίδια αλλιώς, τελικά άφησαν την Ελλάδα καταδικασμένη με πρόστιμα από την ΕΕ για παραβίαση περιβαλλοντικών κανόνων!», συνεχίζει η ανακοίνωση και προσθέτει: «Φαίνεται ότι για τον κ. Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ το περιβάλλον έχει αξία ως σύνθημα ή ως ταμπέλα στη νέα μαρκίζα του κόμματός τους μήπως κερδίσουν ψήφους».

Το κυβερνών κόμμα σε υστερόγραφό του υπενθυμίζει ότι η Νέα Δημοκρατία στην προεκλογική περίοδο «δεν έκανε αφισοκόλληση σεβόμενη το περιβάλλον και τις αρχές της». Στην ανακοίνωση της ΝΔ επισυνάπτονται φωτογραφίες με τις αφίσες από το κέντρο της Αθήνας.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ