Αρναούτογλου-Αντωνίου: Η βόλτα στην Κηφισιά και η ενόχληση του Γρηγόρη (photos)


Το… λιμάνι του δείχνει να έχει βρει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πρόσωπο της δημοσιογράφου και ραδιοφωνικής παραγωγού Νάνσυς Αντωνίου. 

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο εδώ και περίπου δύο χρόνια. Στην αρχή της σχέσης τους ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος, η οποία είναι το δεξί χέρι του στη δουλειά εδώ και χρόνια, ήταν και οι δύο πολύ προσεκτικοί στις κινήσεις τους ώστε να μην αποκαλυφθεί ο έρωτάς τους.

Αργότερα όμως, αποφάσισαν να… απελευθερωθούν από το… βάρος του να κρύβονται συνεχώς και είπαν πλέον να είναι πιο… άνετοι στις κινήσεις τους.

Μπορεί να μη μιλούν για τον έρωτά τους όμως είναι γνωστό πως πορεύονται μαζί στη ζωή και μάλιστα στη ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζουν μαζί με τον Γιώργο Λιανό και τον Παναγή Τζωρτζάτο είναι ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους, αναφέροντας συχνά «στιγμιότυπα» από την κοινή ζωή και καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι είναι συνεχώς μαζί και κάνουν και τα πάντα μαζί. Μοιράζονται τις ίδιες ανησυχίες επαγγελματικά ενώ περνούν και όλη την ημέρα μαζί με τη Νάνσυ Αντωνίου να είναι ουσιαστικά ο φύλακας άγγελός του.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε προσφάτως σε χαλαρές στιγμές τους στα βόρεια προάστια, και συγκεκριμένα στην Κηφισιά να απολαμβάνουν τον καφέ τους στον ήλιο, λίγο πριν πάρουν τον δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι. Οι δυο τους έδειχναν να απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου, όπως συμβαίνει από το ξεκίνημα της ημέρας μέχρι και το τέλος της. Ο παρουσιαστής όμως δεν κατάφερε να κρύψει την ενόχλησή του όταν διαπίστωσε πως παραμόνευε ο φωτογραφικός φακός και τον απαθανάτιζε με τη Νάνσυ Αντωνίου.

Δείτε την παρακάτω gallery…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ