Υπέρ της πρότασης για προανακριτική για Παπαγγελόπουλο το ΚΙΝΑΛ


Το ΚΙΝΑΛ θα υπερψηφίσει την πρόταση της ΝΔ για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Αυτό έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης και ο νέος υπεύθυνος Επικοινωνίας του κόμματος, Κυριάκος Κυριάκος, στην πρώτη συμμετοχή του τελευταίου στην τακτική εβδομαδιαία ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στη Χαριλάου Τρικούπη.

«Θέλουμε να πέσει άπλετο φως για να αναδειχθούν οι ευθύνες όσο ψηλά και να υπάρχουν για όλους», υπογράμμισαν και πρόσθεσαν ότι «οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι προφανείς, όμως, ποινικές ευθύνες που διερευνά η Προανακριτική Επιτροπή δεν έχουν προκύψει».

Τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ επισήμαναν πως η Φώφη Γεννηματά με τη χθεσινή της δήλωση, εξέφρασε την αγωνία των πολιτών και την ανασφάλειά τους για τη λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Αναφορικά με την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής για τη δυνατότητα ψήφου των αποδήμων οι δυο άνδρες δήλωσαν πως το ΚΙΝΑΛ είναι ανοικτό στον διάλογο για τις απαιτούμενες συγκλίσεις και συναινέσεις με τα άλλα κόμματα, δεδομένου ότι χρειάζονται 200 ψήφοι για να ισχύσουν οι νέες ρυθμίσεις.

Ακόμη αναφέρθηκαν στη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ταγίπ Ερντογάν, την οποία εκτίμησαν ως τυπική και θετική, γνωρίζοντας, όπως ειπώθηκε, «την επιθετικότητα του Τούρκου προέδρου».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ