Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατρεπτικές εξελίξεις – Ποιος αποκτά παιδί με άλλη σύντροφο; (photos)


Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατρεπτικές εξελίξεις αναμένονται στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Η Μαρίνα διαλύεται όταν η Ιωάννα της αποκαλύπτει πως ο πατέρας του παιδιού που περιμένει είναι ο Μιχάλης. Την ίδια ώρα, η Κάτια ζει «φυλακισμένη» στο σπίτι του Νίκου. Τότε γνωρίζεται με τον γοητευτικό Αργύρη, ο οποίος την ερωτεύεται.

Τα προβλήματα για τη Μαρίνα φαίνεται πως συνεχίζονται και στον δεύτερο κύκλο της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1. Αυτή τη φορά όμως η ίδια, έρχεται αντιμέτωπη με αποκαλύψεις που αφορούν την προσωπική της ζωή. Εκεί λοιπόν, που η ίδια πίστευε πως η σχέση της με τον Μιχάλη έχει καταφέρει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο, τα πάντα ανατρέπονται μέσα σε λίγα λεπτά. Σύμφωνα με το my tv στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Ιωάννα συναντά τη Μαρίνα και της κάνει μια αποκάλυψη που τη διαλύει.

Ποια αποκάλυψη όμως είναι αυτή; Η συνέχεια στις ακόλουθες φωτογραφίες…

Τα λόγια της Μάρθας επηρεάζουν την κοπέλα, η οποία προς το παρόν αποφασίζει να μην αποκαλύψει όσα γνωρίζει στον Μιχάλη. Όμως η συμπεριφορά της απέναντι του αλλάζει. Η Μαρίνα αποφεύγει τον νεαρό με κάθε τρόπο και εκείνος συνειδητοποιεί πως κάτι συμβαίνει στην αγαπημένη του. Όμως ο ίδιος δεν μπορεί να φανταστεί τι συμβαίνει…

Από την άλλη, η απρόσμενη εξαφάνιση της Κάτιας έχει ανησυχήσει τους πάντες. Η Μαρίνα, θέλοντας να βρει τη μητέρα της, ζητά τη βοήθεια του Φώτη στην ερευνά της. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος μεταφέρει την Κάτια στο σπίτι του. Η τελευταία έχοντας αμνησία, μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε από τη συγκροτούμενη της, πιστεύει όσα ισχυρίζεται ο άντρας. Δηλαδή, ότι το όνομα της είναι Ελένη και είναι παντρεμένη και πολύ ερωτευμένη μαζί του εδώ και είκοσι χρόνια.

Όμως παρά τη φροντίδα και τις δηλώσεις αγάπης του Νίκου, εκείνη αισθάνεται στο πλευρό του μια ανησυχία… Εν τω μεταξύ, η Μαρίνα απευθύνεται σε ντετέκτιβ ζητώντας του να κάνει τα πάντα για να βρει τη μητέρα της. Μάλιστα, η ίδια είναι βέβαιη πως κάποιος την απήγαγε… Από την άλλη, η Μάρθα προσπαθεί να πείσει τους πάντες πως η Κάτια εξαφανίστηκε με τη θέληση της. Τότε η Μαρίνα σκέφτεται να ομολογήσει στην αστυνομία πως εκείνη πυροβόλησε τον Φώτη, καθώς πιστεύει πως αν το μάθει η Κάτια τότε ίσως επιστρέψει πίσω.

Γυναίκα χωρίς όνομαΓυναίκα χωρίς όνομα

Στο μεταξύ, ο Φώτης υποψιάζεται πως η Μάρθα γνωρίζει κάτι για την εξαφάνιση της γυναίκας αλλά το κρύβει από όλους, θέλοντας μάλιστα, να ανακαλύψει τι έχει συμβεί επισκέπτεται την κρατούμενη που χτύπησε την Κάτια, στις γυναικείες φυλακές και την απειλεί να ομολογήσει. Κι ενώ η Μαρίνα με τον Φώτη προσπαθούν να εντοπίσουν την Κάτια, εκείνη ζει μια «ψεύτικη» ζωή στο σπίτι του Νίκου μακριά από όλους. Η ίδια μάλιστα υποκρίνεται σε εκείνον την ευτυχισμένη σύντροφο, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή ώστε να το σκάσει από το κτήμα. Μια μέρα όμως εμφανίζεται εκεί ο Αργύρης, ο φίλος του Νίκου. Ο Αργύρης γνωρίζει την Κάτια και από τη πρώτη στιγμή αισθάνεται κάτι δυνατό για εκείνη! Ο άντρας την ερωτεύεται αμέσως…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ