Κατερίνα Μάρκου: Η υιοθεσία μετά από 15 χρόνια εξωσωματικών (photos)

H Κατερίνα Μάρκου μίλησε για πρώτη φορά για τις προσπάθειες που έκανε επί 15 ολόκληρα χρόνια για να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά, είναι πανευτυχής και είναι μητέρα, καθώς με το σύζυγο της υιοθέτησαν ένα αγοράκι. Μάλιστα, φέτος γιόρτασε για πρώτη φορά την ημέρα της μητέρας και τότε είχε ανεβάσει ένα συγκινητικό ροδί στο twitter.

«Η υιοθεσία είναι ένα δώρο αγάπης και ζωής. Η γνώση ότι έχεις προσφέρει μια αγκαλιά και μια οικογένεια σε ένα παιδί μπορούν να φέρουν ισορροπία και ευτυχία».

Η πρώην βουλευτής μίλησε στο «Happy Day» και στον δημοσιογράφο Χρήστο Βαρθαλίτη, όπου αναφέρθηκε στην αλλαγή στη ζωή της, τις δυσκολίες και την υγεία της:

«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου μού πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Το γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους. Είμαι λίγο αυστηρή, γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα.

Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για Σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά. Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω. Είμαι σε επαφή με παιδοψυχολόγους για τον τρόπο που θα ενημερώσω τον Δημοσθένη ότι είναι υιοθετημένος, θα πω στο γιο μου ότι είναι υιοθετημένος γύρω στα 3,5 με 4 χρόνια, μέσω κάποιου παραμυθιού. Με το σύζυγο μου μετά την υιοθεσία ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυστηθήκαμε…», εξομολογήθηκε η Κατερί­να Μάρκου.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here