Κορινθίου-Αϊβάζης: Δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει η κόρη τους, Ισμήνη! (photos)


Η Μαρία Κορινθίου, ο Γιάννης Αϊβάζης και η κόρη τους Ισμήνη είναι το μοντέλο εκείνο της οικογένειας που κάθε άνθρωπος σε αυτή την πλάση θα ήθελε να έχει στη ζωή του.

Οι τρεις τους δείχνουν να είναι μια πραγματικά ευτυχισμένη οικογένεια με τη Μαρία Κορινθίου να είναι πρώτα και πάνω απ’ όλα μία στοργική μαμά για τη μοναχοκόρη της, στην οποία, όπως είναι φυσικό, έχει τεράστια αδυναμία.

Η Ισμήνη είναι ήδη 11 χρονών και φυσικά είναι η καλύτερη φίλη της μαμάς της, όπως και η μαμά η καλύτερη φίλη για την μικρή η οποία βρίσκεται στην προ-εφηβεία.

Μαμά και κόρη περνούν πολύ χρόνο μαζί παρά το βαρύ πρόγραμμα της Μαρίας Κορινθίου καθημερινά και τις αδιάκοπες μαθητικές υποχρεώσεις της Ισμήνης η οποία πέρα από πολύ καλή μαθήτρια αθλείται καθημερινά.

Έχοντας πάρει στοιχεία και από τους δύο γονείς της -τα καλύτερα προσθέτουμε εμείς μιας και είναι μία κούκλα- η Ισμήνη είναι ένα πολύ ισορροπημένο κορίτσι με έφεση στην καλλιτεχνία αφού, ας μην ξεχνάμε, υπογράφει την εικονογράφηση του πρώτου παιδικού βιβλίου της μητέρας της με τίτλο «Η παραμυθοποιός».

Η νεαρή δεσποινίδα Αϊβάζη κέρδισε τις εντυπώσεις όταν πρόσφατα, στην βάφτιση της κόρης της Κατερίνας Τσάβαλου όπου οι γονείς της ήταν νονοί της μικρής, μοίραζε χαμόγελα και υπέροχες πόζες μπροστά στον φακό. Και δεν φαντάζεστε πόσο έχει μεγαλώσει!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ