8 λέξεις: Η νύχτα πάθους και η καταγγελία (photos)

8 λέξεις: Aκόμα περισσότερες ανατροπές επιφυλάσσουν τα προσεχή επεισόδια του ερωτικού πολιτικού θρίλερ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», που έχουν στο επίκεντρο τον Μιχαήλ, την Ηλιάνα και τον Οδυσσέα.

Μια απόφαση της νεαρής γυναίκας φέρνει τα πάνω κάτω στην καθημερινότητα των κοντινών της προσώπων και οδηγεί τον Μιχαήλ στ» άκρα! Όλα αρχίζουν από τη στιγμή που η Ηλιάνα γίνεται πιο διεκδικητική από ποτέ, προκειμένου να ζήσει τον απαγορευμένο ερωτά της με τον Οδυσσέα. Για να συμβεί αυτό, ο τελευταίος αρχίζει να ετοιμάζει το σπίτι στη Ρώμη και, παράλληλα, αναθέτει στον επιστήθιο φίλο του, τον Σπύρο, να πλαστογραφήσει ένα έγγραφο μέσω του οποίου θα επιτραπεί η έξοδος οπό τη χώρα στην Ηλιάνα και στη μικρή Αριάδνη. Οι συγκεκριμένες κινήσεις, όμως, πυροδοτούν μία σειρά δυσάρεστων εξελίξεων που φέρνουν τη γυναίκα αντιμέτωπη με τον σύζυγο της και τη δικαιοσύνη.

Στα προσεχή επεισόδια, ο Μιχαήλ γίνεται έξαλλος με την πλαστογραφία που έκανε η Ηλιάνα προκειμένου να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας με την κόρη τους και δεν αργεί να κατηγορήσει τον αδερφό της, τον Δημήτρη, ότι αυτός τη βοήθησε. Ο τελευταίος τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία ανάμιξη σε κάτι τέτοιο, με τον Μιχαήλ να δείχνει τη δυσπιστία του.

Στο μεταξύ, η Ηλιάνα με τον Οδυσσέα, κόντρα σε όλους κι όλα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εύθραυστη ελευθερία τους, αλλά δεν υπολογίζουν την επόμενη κίνηση του Μιχαήλ, με την οποία θα τη φέρει αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερο της φόβο να χάσει την μικρή Αριάδνη. Έτσι, απειλεί την Ηλιάνα μέσω του δικηγόρου της πως είναι ένα βήμα πριν την καταγγείλει για αρπαγή ανηλίκου και πλαστογραφία, ενώ ο Αλέκος και η Ναυσικά προσπαθούν να τον πείσουν να μην τραβήξει την υπόθεση ως εκεί, καθώς με αυτό τον τρόπο θα βλάψει την πολιτική του καριέρα.

Κι ενώ εκείνος επιμένει, η Ηλιάνα για πρώτη φορά δείχνει μία πιο δυναμική στάση απέναντι του, ξεκαθαρίζοντας του ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει προτού ο Μιχαήλ υπογράψει το διαζύγιο.

Αργότερα, ο Αλέκος βρίσκει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα και εκφράζει τις υποψίες του στη Ναυσικά και τον Μιχαήλ. Δηλαδή, πως η πλαστογράφηση της υπογραφής του Μιχαήλ είναι δουλειά της οικογένειας Αρώνη. Μάλιστα, ο Αλέκος πάει στο ΚΕΠ Κέρκυρας και ζητά εξηγήσεις από την υπάλληλο και εκεί διαπιστώνει πως δεν έχει καμία ανάμειξη στην υπόθεση, με το μυστήριο του ποιος βοήθησε την Ηλιάνα να το σκάσει με το παιδί να παραμένει άλυτο. Παράλληλα η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ έφτασε την υπόθεση στον εισαγγελέα αλλά δεν κάνει πίσω…

Η νύχτα πάθους με τη Ρωξάνη

Η νύχτα πάθους με τη ΡωξάνηΗ νύχτα πάθους με τη Ρωξάνη

Από τη μέρα που η Ηλιάνα με τη μικρή Αριάδνη έφυγαν κρυφά από τα σπίτι, ο Μιχαήλ κινεί γη και ουρανό για να τις βρει και να τις φέρει πίσω στο σπίτι του. Μέχρι να συμβεί αυτό, όμως, πνίγει τη μοναξιά του στο ποτό και πάνω στην απελπισία του επισκέπτεται τη Ρωξάνη όπου βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά της και περνούν μαζί μία νύχτα πάθους! Άλλωστε, μια παρεμφερής συνάντηση είχαν και πριν από λίγα χρόνια, η οποία όμως διήρκεσε, περίπου, τέσσερις μήνες.

Ήταν, επίσης, μία δύσκολη περίοδος για τον Μιχαήλ, ο οποίος δεν ήταν ευτυχισμένος και κόντευε να χωρίσει πάλι με την Ηλιάνα. Τότε, μάλιστα, η Ρωξάνη έμεινε έγκυος και παρά τις πιέσεις του άντρα για να ρίξει το μωρό, εκείνη το κράτησε και το μεγαλώνει μόνη της!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here