Μενεγάκη: Το ατύχημα συνεργάτιδάς της πριν την πρεμιέρα και η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της


Η Ελένη Μενεγάκη κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου και η συνεργάτιδά της είχε ένα ατύχημα. Άραγε θα είναι στη θέση της στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη»;

Η Ελένη ξεκινά τη νέα σεζόν με νέους συνεργάτες, ανανεωμένο σκηνικό και πολλές και νέες στήλες. Όμως, μία συνεργάτιδά της την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου είχε μία απίστευτη ατυχία! Αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από τις πρόβες με την Ελένη και αφού αποφάσισε να κάνει μία απίστευτη αλλαγή στα μαλλιά της δεν πάει ο νους σας τι έπαθε!

Απίστευτη ατυχία για συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η ανακοίνωση του Alpha αναφέρει: «Τα μεσημέρια γεμίζουν πάλι με το γνώριμο άρωμα της σχέσης που είναι κοντά σου μια ζωή!

Η φίλη σου, η παρέα σου, τα νέα σου, η χαρά σου… όλα είναι εκεί για να γεμίσουν την ημέρα σου με όσα θέλεις να μάθεις.

Η «Ελένη» έρχεται από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00 και έχει δίπλα της την παρέα της, τους συνεργάτες της, που μαζί θα ξεφυλλίσουν την καθημερινότητά σου.

Πρόσωπα που ξεχωρίζουν, σινεμά στη μικρή οθόνη, μαγειρική με φαντασία και ενότητες για τις σχέσεις, την ομορφιά, το παιδί, την υγεία, τη διακόσμηση, την αστρολογία!

Οι τηλεοπτικές σεζόν μπορούν να μετρηθούν.

Η αγάπη όμως, όχι.

Γιατί… σου έχει κάνει παρέα παντού.

Γιατί την ξέρεις και σε ξέρει καλά.

Γιατί στη μία έχει Ελένη!»!

Τι έπαθε όμως η συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη λίγα 24ωρα πριν την πρεμιέρα; Και φυσικά δείτε τη μεγάλη της αλλαγή στην εμφάνισή της που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει στην gallery που ακολουθεί!

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ