Θάλεια Ματίκα: Η ανατρεπτική δήλωση της ηθοποιού για την τηλεόραση (photos)

Έπειτα από εννέα χρόνια απουσίας, η Θάλεια Ματίκα «πείστηκε» να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα προς έκπληξη των τηλεθεατών.

Η αγαπημένη ηθοποιός, ώριμη, γεμάτη από όμορφες στιγμές και στην καλύτερη της φάση, μιλά για τη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις», για τις προσδοκίες και τους στόχους της, αλλά και για το αν την αγχώνει ο ανταγωνισμός, ενώ έκανε μια δήλωση που μας εξέπληξε!

Έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να δεχτείς τον πρωταγωνιστικό ρόλο το ότι έχεις δει και τις επιτυχίες που έκαναν ο Ανδρέας Γεωργίου και η Βάνα Δημητρίου τα τελευταία χρόνια;

«Φυσικά και ναι, όταν έχουν δώσει τέτοια διαπιστευτήρια με το «Τατουάζ», σίγουρα καταλαβαίνεις ότι κάτι γίνεται καλά, ξέρεις ότι είναι μία ομάδα ανθρώπων που δουλεύουν επιτυχημένα».

Προτάσεις όλα αυτά τα χρόνια είχες;

«Ναι, είχα, και μάλιστα από ανθρώπους σημαντικούς. Θεωρώ, λοιπόν, ότι για να πω το «ναι» στις «8 λέξεις» σημαντικό ρόλο έπαιξε και το timing. Αυτό το διάστημα αποχής έκανα δύο παιδιά, ήταν άλλες οι προτεραιότητες».

Ποιες είναι οι προσδοκίες σου για αυτή τη σειρά;

«Θέλω να σκίσει! Εύχομαι να τα πάμε τόσο καλά, γιατί αυτό το πρότζεκτ είναι τεράστιο, δουλεύουμε πάρα πολλοί άνθρωποι, η δουλειά είναι δύσκολη και έντονη».

Ο ανταγωνισμός με τις υπόλοιπες σειρές σε αγχώνει;

«Όχι, ποτέ, ειδικά τώρα που έχω φτάσει σε μια ηλικία, έχω κάνει αρκετούς κύκλους και αγχώνομαι για ουσιώδη ζητήματα. Δεν μπορείς να αλλάξεις εσύ την τύχη του κάθε πράγματος στην τηλεόραση, η μικρή οθόνη, άλλωστε, είναι ένα ομαδικό σπορ. Ο κάθε ηθοποιός το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να δουλεύει σκληρά και να δίνει το 100% του εαυτού του».

Θάλεια ΜατίκαΘάλεια Ματίκα

Είναι ένα μεγάλο ρίσκο το δίωρο, σχεδόν, καθημερινό επεισόδιο;

«Για τον Ανδρέα και τη Βάνα δεν νομίζω, το πήραν αυτό το ρίσκο με το «Τατουάζ» τις προηγούμενες δύο σεζόν και τους βγήκε σε πολύ καλό. Οπότε, ξέρουν πολύ καλά τη συνταγή, η οποία για τη Βάνα είναι να μοιράζει την ιστορία σε πολλούς και διαφορετικούς χαρακτήρες. Το story των σειρών της δεν επικεντρώνεται σε έναν-δύο πρωταγωνιστές. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στον θεατή να βλέπει πολλές παράλληλες ιστορίες».

Στο διάστημα αποχής σου από την τηλεόραση παρακολουθούσες πρότζεκτ;

«Οχι καθόλου, όχι μόνο αυτά τα εννέα χρόνια αλλά και πριν που συμμετείχα στην Τν».

Πώς συμβαίνει αυτό για έναν άνθρωπο της μικρής οθόνης;

Δεν είμαι φαν της τηλεόρασης, ίσως επειδή ξεκίνησα να δουλεύω μόλις στα 21 μου σε αυτό το μέσο και το συνέδεσα πλήρως με τη δουλειά μου. Οπότε, δεν με αποφόρτιζε καθόλου».

Πώς θα προλαβαίνεις γυρίσματα, παραστάσεις;

«Φέτος τα πράγματα είναι δύσκολα, καθώς έχω γυρίσματα στην Κύπρο και πηγαινοέρχομαι. Μάλιστα, αυτό είναι μία ανατροπή στο σπίτι μου, καθώς δεν έχει ξανασυμβεί. Δεν είχα λείψει ποτέ από τότε που γεννήθηκαν τα παιδιά μου. Οπότε, θέλω να δω πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό».

Είναι δύσκολος αυτός ο συνδυασμός;

«Δεν υπάρχει συνταγή, ξυπνάω κάθε μέρα το πρωί και σκέφτομαι τι έχω να κάνω. Για να είμαι όμως ειλικρινής, έχω τεράστια βοήθεια. Δεν θέλω, λοιπόν, να είμαι αγνώμων, θα ήταν ντροπή να μιλήσω για δυσκολίες», είπε στο tv kous kous

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ